Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Šta kaže astrologija – Ko ima najveće šanse za pobedu?!

U ovom trenutku je svima jasno da će se za pobedu boriti tri kandidata i da najveću šansu da osvoje nagradu imaju Maca Diskrecija, Jelena Golubović i Nenad Marinković Gastoz.

Iako niko sa sigurnošću ne može da kaže kada će biti završena aktuelna sezona rijalitija “Parovi”, jasno je da će publika imati prilike da finale gleda u junu mesecu i da svojim glasovima odluči ko je od učesnika koji se još uvek nalaze u luksuznoj vili u Zemunu najviše zaslužio pobedu i nagradu koja u ovom momentu iznosi 80.000 evra. U ovom trenutku je svima jasno da će se za pobedu boriti tri kandidata i da najveću šansu da osvoje nagradu imaju Maca Diskrecija, Jelena Golubović i Nenad Marinković Gastoz.

 

Kontaktirali smo poznatog astrologa Maju Kovačić, koja je do sada svojim prognozama više puta dala do znanja da odlično tumači raspored zvezda.

– Jeleni Golubović ovo nije prvi rijaliti i samim tim je umanjen osećaj ushićenja jer je natalna karta ništa drugo nego strogo lični doživljaj stvari i situacija oko nas. Ukoliko uporedim narednih mesec dana kod Jelene, Mace i Gastoza – Maca je ipak neko ko može izvući najveću korist iz ovog rijalitija i cele ove situacije. Jelena Golunović 25. maja može imati problem sa nekim u kući ali se i može osećati lošije, sa muškarcima je naglašena loša komunikacija. Period od 2.06 – 10.06. donosi neku napetost, nervozu i ne tako povoljne aspekte i ovo može biti njen izlazak ali i stvari koje se na neki način otimaju kontroli a imaju direktno veze sa njom. Mogu se preći neke granice ponovo – kaže Maja, koja zatim dodaje da je Maca u prethodnom periodu imala problem u komunikaciji i da je zato bila ćutljivija.

Čitaj još  Parovi: Ružica i Filip svim silama protiv produkcije!

– Maci su prethodne dve nedelje napete za komunikaciju, međutim uskoro se smiruje situacija i neće biti toliko problematična. Međutim kako je Maci uskoro rođendan i počinje joj nova astrološka godina, ona sa sobom donosi i situacije koje će joj značajno promeniti život i doneti uspeh na raznim poljima. Ukoliko se ovaj rijaliti završava u periodu od 4 – 15 juna, Maca ima najveće šanse da osvoji prvo mesto. Ukoliko to ne bude slučaj, ona će svakako imati koristi od samog rijalitija i veću medijsku pažnju i nakon ovog rijalitija.

 

Kada je Gastoz u pitanju, Maja kaže da on trenutno nema neke posebne aspekte i da je u njegovoj karti naglašena nervoza.

– Kod njega period nakon ovoga ne donosi ništa posebno, kao da neće postojati dešavanja u njegovom životu koja menjaju bilo šta i samim tim smatram da mu ovaj reality neće doneti baš ništa značajno, pa ni pobedu – zaključuje Maja.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera

Leave a Reply