atina ferari i srecko krecar

Parovi: Srećko: Atina je kurva koja je izmislila da sam joj muž!

Krečar, koji se bavi pevanjem, tvrdi da nikada nije bio sa go-go igračicom i da ona svojim izmišljotinama pokušava da mu uništi porodicu.

Atina Ferari, učesnica rijalitija „Parovi“, uporno tvrdi da je udata za unuka glumice Rahele Ferari, iako ona nije imala decu, a kao svog muža označila je pevača Srećka Gajića Krečara.

Zbog njenih laži ovom muzičaru se život pretvorio u pakao. Srećko navodi da ne ispašta samo on, već i njegova supruga i dvoje dece. Atina je otišla toliko daleko da je i na Fejsbuku otvorila profil pod imenom Srećko Ferari i stavila njihove zajedničke slike sa jednog nastupa, zbog čega je nastao haos u porodici Gajić. Učesnica „Parova“ je svojim spletkama, kaže Srećko, mogla da mu uništi brak.

– Te slike su nastale u Subotici na takmičenju bendova. Ona mi je prišla i zamolila da se slikamo kao da mi je fan. Ja sam, kao i sa svima koji me ljubazno zamole, stao i slikao se. Da vam kažem iskreno, zbog toga sam se pokajao. Sada mi sa tim fotografijama pravi pakao od života. Ja sam oženjen čovek, imam dvoje dece, a tu budalu nisam nikada više video. Ne znam zašto priča da sam joj ja muž?! Prezivam se Gajić i nemam ama baš nikakve veze sa Rahelom Ferari i tim prezimenom – priča Srećko, koji je očajan što se našao u centru skandala, zbog kog je primoran da objašnjava supruzi, deci i prijateljima odakle te fotografije sa Atinom.

Čitaj još  Ovo su potencijalni farmeri koje ćemo gledati (VIDEO)

atina kod igora u krilu

Gajić ističe da ovo nije prvi put da mu Ferarijeva pravi probleme.

– I ranije je pravila moje lažne profile i predstavljala me kao svog muža. Atina Ferari je jedna poremećena osoba. To što ona priča da smo venčani zbog papira nema veze sa mozgom. Nikada sebi ne bih dozvolio da oženim takvu osobu. Ta persona je antitalenat za ples, nit ima ritma, nit sluha. Ne znam od kada se prostitutke nazivaju plesačicama – besno priča Srećko.

Krečar je rešen da pravdu potraži na sudu.

– Prinuđen sam da angažujem advokata i tužiću Atinu je jer je ovo napad na moju porodicu i povreda privatnosti. Moram da stanem na put takvim psihopatama – odlučan je pevač.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

autor: Zorica S. Radulović

2 comments

Leave a Reply