Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Španska serija: Nataša odustala od Gastoza, Tijana opet zaljubljena!

Starleta je otkrila tajnu dvoje učesnika, a onda je nastala rasprava u šta se uplelo i još takmičara.

Mimi Oro je večeras otkrila da se u njenom krevetu sinoć dogodio seks, ali da ona nije učestvovala već da se morala skloniti.

– Tijana je ležala pored mene i češkale smo se, a onda je došao Gastoz i njih dvoje su počeli da se ljube i maze. Kada sam videla da su uzeli i čaršaf ja sam morala da se sklonim – rekla je Mimi.

– Neću da kažem da sam pogrešila, to se jednostavno desilo. Sve vreme sam bila zaljubljena u njega i ne kajem se, bilo je lepo. Nismo planirali to da se desi, ali ako se već desilo, ne kajem se – rekla je Tijana a kasnije malo dodala:

– Kad je čovek zaljubljen sve je oprošteno. Nataša ima dečka napolju i pozdravlja ga, ja nemam, ja sam zaljubljena. Znam da bi ljudi sada rekli da ne držim do sebe, ali šta da kažem kada sam zaljubljena, to je sve oprošteno. Mi nećemo biti u vezi i to je to.

I “zavodnik” Gastoz je ovo prokomentarisao, ali vrlo kratko:

– Slatko je sve to. Potrudiću se da promenim ponašanje prema njoj – rekao je Gastoz, a onda se umešala i njegova bivša devojka sa kojom je pre neki dan imao seks, Nataša Šavija.

– Ja im želim sve najlepše, šta da kažem. Ja sam Nenada volela – rekla je Nataša što je zasmejalo sve ostale, a onda je pokušala da objasni njihovu ljubav:

– Eto, to je bila ljubav dva dana i mi smo raskinuli. On me prevario, u stvari izneverio. Bila sam ljuta i eto, ugasila se ljubav i eto, dajem ga Tijani.

Čitaj još  Parovi: Ukućanke se najsočnije izvređale!

– Ja nisam hteo da trčkaram za njom. Potrčao sam malo ali sam se vratio i više verovatno nikada jer nikad nisam trčkarao za ribama – rekao je Gastoz.

– Ja sve što poželim, to i dobijem. Ako mi je stalo, ja ću se boriti do kraja i dobiću ono što želim – rekla je Tijana.

– Osećam se kao da sam ovde tri godine i da sa svakom od vas imam po godinu dana veze. Ljudi, jeste se desio seks, ali meni treba ljubav. Šta ja napravi ovde ne mogu da verujem. Majka, sve je u redu, to sam ja – objašnjavao je Gastoz kroz osmeh.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

3 comments

Leave a Reply