Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: ŠOK: Gastoz pred svima otkrio Natašinu tajnu!

Iako njihov odnos u poslednje vreme nije kao na početku, ona sigurno nije očekivala da će čuti svoju tajnu i to u direktnom prenosu.

Tokom večerašnjih nominacija osim što je bilo napeto, bilo je i veselo, jer je Rubin poslao Gastozu, ali i drugim ukućanima, vinjak star 35 godina. Svi su bili pod dejstvom alkohola, ali su se do ponoći nekako i kontrolisali, ali posle ponoći krenuo je haos.

Naime, Nataša, koja je večeras jedna od nominovanih, i Gastoz koji je juče bio nominovan, već danima unazad nemaju skladan odnos. Čas su u ljubavi, čas se svađaju, ali se nekako uvek na kraju dana pomire. Međutim, posle onoga što se večeras dogodilo pitanje je da li će ostati u dobrim odnosima.

Kao po običaju, Gastoz je bez dlake na jeziku pričao o svojim devojkama u rijalitiju. Kako je naveo, tačnije kako ih je poređao po svom umeću, na prvom mestu se nalazi Tijana, na drugom Nataša, a na poslednjem Maca. On je obrazložio svoju listu ovako:

– Što se tiče oralnog seksa – Tijana je najbolja, nemam reči stvarno. Što se tiče sa kim mi je najbolje, to je definitivno Nataša. Ona mi je draga, volim da se probudim pored nje jer ne koristi puno šminku koju ja mrzim. A Maca je na poslednjem mestu. Oralni seks nema pojma. Imao sam osećaj da sam na nekom rok koncertu dok je mlatila glavom. Iako sam, priznajem, najviše očekivao od nje.

Na ove reči prva se pobunila Nataša, rekavši mu da nije u redu da priča pred svima šta je radio sa kim. Na ove reči Gastoz joj nije ostao dužan:

Čitaj još  Farma: Izbačena farmerka ocrnila farmere (VIDEO)

– E, pa pošto tako želi, sada ću vam priznati nešto… Naime, u tajnoj sobi Nataša mi je rekla da se začudila kako se u novinama nije pisalo o našem odnosu (misleći na sebe i Gastoza) i da ona želi da i mi to uradimo kao Ružica i Filip.

Većina učesnika se šokirala ovom izjavom pošto svi znaju da Gastoz ne laže, a Nataša je pokušala da se opravda rečima da je samo bila iznenađena kako se nije pisalo o tome. Aleksandar i Jelena nisu mogli da sakriju svoj šok.

Narednih dana saznaćemo da li će i kakve posledice imati ovo što se dogodilo večeras.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

2 comments

Leave a Reply