igor x ulazi ponovo

Parovi: Sledi ludnica: Pogodite ko se vraća u rijaliti!

U rijaliti programu „Parovi“ nikada nije dosadno, a ono što nas očekuje napraviće veliku pometnju u najpoznatijoj vili.

Naime, Igor X, bivši učesnik ovog šou programa i stara ljubav Ružice Veljković ulazi u kuću.

– Igor je raskinuo sa devojkom i sada ga ništa ne sprečava da ponovo bludniči sa Ružicom. To može da bude i te kako zanimljivo, jer ona i Filip trenutnu imaju idiličnu ljubavnu romansu, propraćenu svakodnevnim vođenjem ljubavi pred milionima gladalaca. I dalje se sa Igorom pregovara da li će ući kao muzički gost na nekoliko sati ili će ostati trajno u vili – priča dobro obavešten izvor i dodaje da produkcija očekuje šou te večeri kada ga Ružica ugleda na vratima.

– Ružica je dosta patila kada je on izašao, a pogotovo kada je videla da je nakon odlaska i iz vile pričao ružno o njoj u javnosti. Međutim, i pored razočarenja ga je konstantno spominjala. Sada je zaljubljena, ali nikad se ne zna šta stara i velika ljubav može da uradi- dodaje izvor.

ruzica ce pasti

Podsećanja radi, pevač je po izlasku iz vile „Parova“ za Veljkovićevu rekao:

– Ja tamo nisam ušao da bih osvajao publiku i nisam se nadao pobedi. Hteo sam da sakrijem privatan život, ali je to nemoguće. Da, imam devojku, imao sam je i pre rijalitija, imam je i sada. Videli smo se, jako se volimo, zove se Martina i godinu dana smo zajedno. Moje ponašanje tamo je nenormalno za ovaj život napolju, ali moja devojka je sve razumela, jer me jako dobro poznaje. Ako moja devojka kaže da joj smeta da budem u kontaktu sa Ružicom, ja ću to ispoštovati. Nikada ne bih Martinu ostavio zbog Ružice, kažem da je situacija u kući mnogo drugačija nego u spoljnjem svetu. Čuo sam da je Ružica pričala da počinje da se zaljubljuje, ali sa moje strane stvarno nije bilo ljubavnih emocija i nije bilo seksa – rekao je Igor po izlasku iz rijalitija, ali ni Ružica njemu nije ostala dužna.

Čitaj još  Parovi: Devojka Igora X: Ne znam šta će biti sa našom vezom!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

2 comments

Leave a Reply