aleksandar pozgaj posle rijalitija

Parovi: Seksi političar u vezi sa maloletnicom!

Aleksandar Požgaj od prošlog leta u ozbiljnoj vezi sa šesnaestogodišnjom T. M. iz Novog Sada. Njen otac ga prijavio policiji.

Bivši član SPS i učesnik rijalitija „Parovi“ Aleksandar Požgaj (31) zaveo je maloletnu T. M. (16) iz Novog Sada, sa kojom je u vezi od prošlog leta.

Prema rečima njegovih prijatelja, nekadašnji direktor „Luke Novi Sad“ u velikim je problemima zbog ozbiljne veze sa devojčicom koja je mlađa od njega 15 godina.

– Ona je mnogo zaljubljena u Aleksandra i na svom Instagram profilu drži njihovu zajedničku sliku, uprkos tome što je Požgaju njen otac pripretio da ostavi njegovu ćerku na miru i što ga je čak prijavio i policiji – otkriva izvor blizak učesniku „Parova“ i dodaje:

– Novosadski „konsiljere“, kako ga inače zovu u njegovim krugovima, maloletnicu je upoznao preko zajedničkih prijatelja prošlog leta u jednom novosadskom klubu i od tada se redovno viđaju. Njen otac je Aleksandra bukvalno jurio po gradu, a ovaj je bežao i sklanjao se od njega, ali nije prekidao vezu s devojčicom. Ona je Požgaja htela da ostavi kada je saznala da će učestvovati u rijalitiju jer se plašila da će je prevariti, ali je na kraju ipak popustila i ostala uz njega. Roditelji su joj zabranili da gleda „Parove“ u kući, ali ona rijaliti krišom prati kod svojih drugarica, a ponekad i u kafićima – zaključuje sagovornik.

Čitaj još  Parovi: Ponovo šestoro ukućana nominovano!

Inače, bivši političar, koji je slovio za Dačićevog miljenika, izopšten je iz stranke zbog bahanalija po noćnim klubovima.

Požgaj spava sa Macom!

Iako je imao ružno mišljenje o Maci Diskreciji, Aleksandar Požgaj je počeo da se druži sa njom kada ju je u vili malo bolje upoznao. On je odabrao da tokom rijalitija spava sa njom u krevetu, na šta je bosanska starleta pristala bez razmišljanja. Požgaj je rekao Maci da je ona na njega ostavila najbolji utisak, pa je tokom jednog od direktnih uključenja pozvao svog prijatelja kako bi obezbedio garderobu i parfem za Macu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Leave a Reply