Nabijem HAPPY TV na kurac

Parovi: Saška uspela da se posvađa sa Zoricom Brunclik prve večeri!

Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš ušli su u Parove, a najveći razlog je Saška Karan i izjava njene ćerke da joj je Zorica Brunclik upropastila život, a da joj se Kemiš udvarao.

Kao što je i najavljeno u “Parove” su ušli Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš. Kada je par ušao u vilu, svi su im prišli da se pozdrave, sem Saške Karan. Zorica je imala nesuglasice sa ovom pevačicom, zbog čega Karanova nije ustala. Učesnice takmičenja dobile su ružu, a Jelena Golubović je do kraja bila u neizvesnosti, jer je Milomir Marić najavio da ce ući i Čupo Kalač. Brendon je pohvalio Zoricu za izgled, uporedivši je sa pevacicom Šer.

Zorica Brunclik i Miroljub Kemiš ušli su u Parove, a najveći razlog je Saška Karan i izjava njene ćerke da joj je Zorica Brunclik upropastila život, a da joj se Kemiš udvarao.

– Ja sam fin uvek prema dami. Neko da bije bitku preko deteta je jako ružno. Mile Trifunović, moj prijatelj i saradnik, te je doveo kod mene. Dobila si pesmu od mene, a od Zorice tekst. Ja sam prozvan da sam bio zaljubljen u tebe?! – pitao je Kemiš.

– Da, bio si zaljubljen u mene, udvarao si mi se. Nema potrebe više, imam divan brak, tada nisam bila udata i mogla sam da radim šta hoću. Zorica je preko mene i Mileta dobila tada reklamu jer je bila zabranjena – rekla je Karanova.

– Jel’ ti tražio da ti ušteka ili ti se udvarao. Šta je bilo? – pitala je Zorica.

– Ti si važila za jednu od najružnijih žena, bila si Bože sačuvaj. Bio je problem u JUL-u. Ti si bila ljubomorna – objasnila je Karan.

– Najviše me boli rečenica da ti svoju mržnju gajiš 20 godina. Dolazila sam u studio u podmakloj trudnoći da te naučim da pevaš – objasnila je Brunclikova.

– Zbog tebe smo prošli golgotu. Kemiš je tvoja produžena ruka. On je bezmozgović, produžena tvoja ruka – vređala je Saška.

Čitaj još  Parovi: Ljuta Maca Diskrecija napustila emisiju!

– Ona mene vređa, ovo nema dalje koliko je dole. Hoću da napustim emisiju. Dobila si pesmu od mene i Zorice – rekao je Kemiš.

– Sve se desilo zbog ljubomore, sujete, pogotovo zbog izgleda. Nisam znala da me neko toliko mrzi. I ja bih bila ljubomorna na mlađu i lepšu. Onda dolazi JUL i podstavlja ga za glavnog urednika. Bila sam tada izbrisana. Zorica je tada bila sa baba Julkom ko nokat i meso – rekla je Saška Karan.

Zorica i Kemiš su nekoliko puta hteli da napuste Parove jer ih Saška Karan neprestano vređala.

– Zvali su mi policiju u kuću. Bog samo gleda, zato vas je Bog kaznio – vikala je Karanova.

– Kunem se u život svog deteta da te nisam nikada spomenula, niti stavila u usta. Ako možete da je pošaljete u izolaciju. Ne želim da pričam s njom – rekla je Zorica.

Zorica je potom ponudila Saški Karan da joj napravi hit, kako bi što više vremena provela sa Kemišom i osetila se kao žena.

izvor: Kurir

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

Leave a Reply