ruzica veljkovic intervju

Parovi: Ružica zaprepastila novim priznanjem!

Pobednica „Parova“ okrenula je nov list: u potpunosti se posvetila poslu na televiziji, shvatila je da je porodica najvažnija, ali još čeka izvinjenje bivšeg cimera iz vile.

Od pobede u četvrtoj sezoni rijalitija „Parovi“ Ružicu Veljković više ne oslovljavaju sa „bivša modelsica“ jer je postala zaštitno lice televizije Hepi. Novo radno mesto otvorilo joj je nove vidike, pa je, kako nam je rekla odmah posle proglašenja prvog mesta u „Parovima“, rešila da život promeni iz korena.

Kaže da se više neće drogirati i ugrožavati svoje zdravlje, već će biti odgovorna i zrela osoba.

Jesu ti se slegli utisci posle pobede?
– Veruj mi, ja se pobedi uopšte nisam nadala. Očekivala sam da će Maca pobediti. Zato sam bila dugo u šoku!

Mnogi su ubeđeni da si trijumfovala zbog veze sa uticajnim čovekom iz produkcije!
– Zmaj je rekao da on odgovorno stoji iza toga. I kao što sam ja s nekim ljudima na vrhu, tako je i on s nekim drugim ljudima na vrhu, i to zato što je buljaš.

Jesi li počela da trošiš novčanu nagradu?
– Svih 30.000 ide mojim roditeljima, meni ništa ne treba. U „Parove“ i nisam ušla zbog novca nego zbog mame i tate. Oni su verovali u mene i sada su preponosni. Kad su me proglasili za pobednicu, malo su se čudno ponašali, ali to je zato što me mnogo vole. Majka me je ljubila u ruku, a baka je krenula da me ljubi u nogu. Malo bolesno, zar ne? (smeh)

Između Gastoza i tebe postojale su varnice i pre romanse u vili i nakon toga. Postoji li mogućnost da tu bude nešto više jednog dana?
– Pazi, on me je mnogo izvređao, čak i u samoj finalnoj večeri. Tada mi je rekao kako se ne kaje za sve prozivke na moj račun. Čak se ne kaje što me je šutnuo zbog Zorice, tako da nema potrebe da više mislim o njemu. Ali kada bi mi se iskreno izvinio… Razmislila bih! Ja opraštam ljudima i tako sebi uvek napravim sranje. Oprostim i zajebem se na kraju.

Zbog kojeg postupka u rijalitiju se kaješ?
– Ne kajem se ni zbog čega, pogotovu ne ove sezone. Bila sam perfektna! Mislim da nisam mogla da budem bolja, ispravila sam sve greške koje sam pravila kad sam prvi put bila u „Parovima“.

Šta ti je najteže palo u kući, koji momenti?
– Najteže mi je bilo uvek kad su mi vređali porodicu. Zbog njih sam to prihvatala sa osmehom, kao da me je baš briga, ali mnogo me je to bolelo. Često sam išla u kupatilo da plačem, jednom sam se čak i srušila, pala sam u nesvest. Svakog dana sam pila lekove za smirenje. Gledaoci znaju kako sam umela burno da reagujem, a ove sezone sam se suzdržavala, i to mnogo! Prema tome, pobedila sam samu sebe u toj igri.

Čitaj još  Farma: Novi sukob na imanju (VIDEO)

U prethodnoj sezoni si dosta pila, imala si seksualne odnose pred kamerama, bila si agresivna. Odakle takvo prosvetljenje?
– Sazrela sam preko noći, to jest kad su se završili treći „Parovi“, pa do ulaska u četvrte, shvatila sam mnoge stvari. Prvo sam htela da se pred kamerama ponašam kao pre, ali nije mi išlo. Jednostavno, bilo mi je mnogo dosadno na tim žurkama na kojima su svi pili. To me više ne interesuje.
Znači, odričeš se poroka?
– Definitivno. Ovaj život je mnogo lepši nego onaj koji sam ranije imala i u kom sam samu sebe uništavala. Alkohol mi ne treba, a i narkotike sam batalila. Moj život će odsad činiti samo dobra knjiga, muzika, posao i moja porodica.

Što je imala da kaže, rekla je

Ružicu Veljković je televizija Hepi vinula u orbitu. Prošle godine je punila naslovne strane ispovestima o svom skandaloznom privatnom životu i o ljubavnoj vezi s učesnikom „Parova“ Filipom Ðukićem. Sada je voditeljka „Maldiva“, a to je, kaže, tek početak.

– Zahvalna sam televiziji Hepi što su me pozvali da ponovo uđem u rijaliti iako sam ja to dugo odbijala. Ova televizija mi je mnogo pomogla u životu, ispunili su moje velike želje. Dobila sam šansu da se kao voditeljka obučim u „Maldivima“, a potom sledi jedan veliki projekat, ali to još ne bih otkrivala.

Sigurna sam da se mnogo toga iz rijalitija nije prikazivalo na malim ekranima, otkrij nam nešto.

– Stvarno je bilo svega i svačega. Baš bih želela da otvorim dušu i kažem sve što imam i znam, ali moram da se konsultujem s nekim ljudima o tome šta sve smem da pričam, zasad mi je zabranjeno.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Kurir

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply