ruzica provocirala

Parovi: Ružica u suzama zbog Gastoza i Zorice!

“Pitala sam ga da li će biti kao sa Šavijom, Macom i Tijanom, rekao je da neće. Verovala sam mu, ali tako mi i treba kad svima verujem”, priznala je modelsica.

Ružica Veljković otvorila je dušu voditeljki Bojani Ristivojević i ispričala u kakvim je sada odnosima sa Nenadom Marinkovićem Gastozom sa kojim je do juče bila u kratkoj emotivnoj vezi. Nakon što je Zorica Dukić ponovo ušla u vilu, odnos među njima se dosta promenio.

– Ja nemam šta više sa njim da pričam. Sve što sam imala, rekla sam mu i to je to. On je meni i dalje drag, imao je priliku da bira između dobra i zla i odabrao je zlo. Pamtiću te trenutke provedene sa njim kao lepe. Sinoć mi jeste bilo loše, ali evo danas sam se naspavala, odmorila, sabrala utiske. Iznenadili su me neki ljudi koji su stali na moju stranu. Prvo bih spomenula Mladena koji mi je pravi prijatelj i mnogo mi znači, neopisivo ga volim. Zatim, Dalila, ona je čak i prespavala sa mnom. Tu je i Nevena, Goca me je iznenadila. Anamarija je uz mene bukvalno 24 sata – spričala je Veljkovićeva.

Ona je objasnila da je sama pustila Nenada tri-četiri dana pre nego što su se smuvali da on napravi prvi korak, ukoliko to on želi.

– Pitala sam ga da li će biti kao sa Šavijom, Macom i Tijanom, rekao je da neće. Verovala sam mu, ali tako mi i treba kad svima verujem. Već sam prokockala poverenje jedne osobe napolju kada sam izlazila na 18 sati, sada opet Nenadom. Ali to je život i treba se suočiti sa njim. Ja njemu želim svu sreću i opet kažem, nema šta sa njim da komuniciram, bolje je da nemamo nikakav kontakt. Povlačim se i napuštam tu njihovu igru – rekla je Veljkovićeva sa suzama u očima, na šta je Nenad rekao kako je dosta razmišljao o njoj i celoj situaciji.
On je naveo kako bi voleo da ostane prijatelj sa bivšom modlesicom.

Čitaj još  Farma: Neočekivano: Stanija udarila Maju!

– Ja bih voleo da mi budemo prijatelji jer nije veliko se nije desilo, nismo uplovili u jaku vezu. To je bila jedna zajednička noć u istom krevetu i to je to – ispričao je Gastoz.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

One comment

Leave a Reply