ruzica zapretila igoru

Parovi: Ružica šokirana Igorovim izjavama, javno mu zapretila!

“Povređena sam. Nije trebalo ovako nešto da priča. Ukoliko ustanovim kada izađem da je istina ovo što piše u novinama ispričaću javno sve loše što znam o njemu”, rekla je ljuta modelsica.

Pevač Igor X nakon što je napustio vilu „Parova“, za medije je govorio o Ružici Veljković, sa kojom je imao nešto više od prijateljstva u realitiju.

Kada je bivša Modelsica saznala da je pevač izjavio kako nije osećao ništa prema njoj, da je neće sačekati kad izađe i da veoma voli svoju devojku Martinu, sa kojom je godinu dana u vezi, javno mu je zapretila:

– Povređena sam. Nije trebalo ovako nešto da priča. Ukoliko ustanovim kada izađem da je istina ovo što piše u novinama ispričaću javno sve loše što znam o njemu. Ispod pokrivača, kad skinemo bubice, ali i u tajnoj sobi, pričao mi je o svojoj deci, bivšim ženama i tako dalje… Mnogo toga znam što njemu ne ide u prilog. Neka se čuva – poručila je Ružica u live programu i istakla da ne bi on bio toliko prisan sa njom da nije osećao ništa, a Jelena Golubović ju je podržavala.

Čitaj još  Parovi: Saška uspela da se posvađa sa Zoricom Brunclik prve večeri!

Pevačica očigledno zbog ovakve reakcije gaji emocije prema Igoru.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply