Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ružica se naljutila na Macu i Tijanu pa ispala smešna!

Bivša Modelsica je prvo napravila haos, u direktnom prenosu optužila svoje drugarice da su je izdale, da bi kasnije sve to porekla jer je loše shvatila ono što je videla?!

Tokom večerašnje emisije ‘Parovi izbacivanje’ u okviru istoimenog rijalitija, manekenka i (buduća) pevačica Ružica Veljković našla je način da skrene pažnju na sebe još jednom.

Naime, pošto je Filip Đukić bio jedan od nominovanih ove nedelje, kada je prikazan njegov profil, Ružica se neobjašnjivo naljutila. Ona je u direktnom prenosu optužila Tijanu i Macu, koje smatra za drugarice, da su je izdale jer joj nisu sve ispričale. Filip nije imao pojma o čemu se radi, mada se njemu nije ni obraćala.

Voditeljka je u nekoliko navrata insistirala da Ružica, Maca i Tijana ispričaju u čemu je problem, međutim Maca i Tijana doslovno nisu smele da progovore o čemu se radi, a Ružica je ostala pri svome da ne razgovara o tome.

Posle nekog vremena, Bojana je ponovo insistirala da se reši pometnja i da Ružica progovori, a kao ustupak njoj, ponovo je pušten Filipov profil.

Međutim, posle profila, Ružica je ustala i izvinila se devojkama, ali i Filipu. njoj se učinilo u jednom od kadrova da Ejmi sedi Filipu u krilu, a ne Gastozu, jer su obojica bila u roze šortsevima. Naravno, ukućani su okarakterisali ovaj njen potez kao smešan.

Čitaj još  Farma: Vesna i Mića se ponovo sukobili (VIDEO)

U svakom slučaju, Modelsica je još jednom uspela da ‘dobije kadar’ za sebe…

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply