ruzica ispljuvala rijaliti

Parovi: Ružica poručila Igoru uživo: Poneo si se kao pička! (VIDEO)

U toku sinoćnjeg specijalnog izdanja u okviru ‘Parova’, dogodilo se ono što su svi željno iščekivali – da Ružica postavi Igora na mesto koje zaslužuje.

Sinoć je u okviru rijalitija ‘Parovi’ emitovano specijalno izdanje emisije sa gostima u studiju koji su se obraćali ukućanima. Osim novinara Kurira i Sveta, gost emisije je bio i bivši ukućanin Igor Kostić.

Kao što je poznato, Igor i Ružica imali su veoma prisan odnos dok je on boravio u luksuznoj vili. Kako su njih dvoje nazvali svoje druženje, to je bilo maženje i češkanje. Kada je Igor napustio vilu, prvo je poput hladnog tuša odjeknula njegova izjava da je Ružica bila deo taktike, pa zatim i njen šok kada je saznala za tu njegovu izjavu.

U toku sinoćnjeg prenosa, Ružica nije mogla da sakrije emocije kada je ugledala Igora u studiju. Obratila mu se rečima kako joj veoma nedostaje, da i dalje njegov jastuk miriše na njega i da joj još uvek ne prolaze modrice koje joj je on napravio.

Kada je voditeljka u studiju zamolila Igora da prokomentariše Ružičine reči, usledio je još jedan hladan tuš. Naime, krajnje diplomatski i uzdržano, Igor je održao monolog kako treba vremena za adaptaciju na spoljni svet posle napuštanja kuće, zatim da razume Ružicu kako se oseća i da bi se i on verovatno tako ponašao da je na njenom mestu, i još jednom naglasio da on ima devojku.

Onaj iskreni osmeh zaljubljene devojke sa Ružičinog lica je nestao i zatražila je reč voditeljki Bojani kako bi se još jednom obratila Igoru.

Čitaj još  Vera Matović se provodila na hip hop žurki! (VIDEO)

– Da li si svestan da sam ti ja sada rekla da mi nedostaješ, a ti si kao pička prećutao to i nisi rekao da ja tebi nedostajem, iako sam mislila prijateljski a ne kao što ti misliš? – bila je ljuta Ružica, a bukvalno svi ukućani su je podržali i oštro osudili Igorov postupak.

Nakon što je Bojana napustila ukućane, Ružica više nije mogla da sakrije emocije i ostatak večeri je provela u suzama…

Pogledajte snimak kada Igor i Ružica komuniciraju, on spolja a ona iz kuće:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

3 comments

Leave a Reply