Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ružica ponovo kažnjena izolacijom i honorarom!

Iako je delovalo da su ukućani (uglavnom svi) zakopali ratne sekire, izgleda da ipak nije tako.

Tokom emisije ‘Parovi izbacivanje’, kao i svake nedelje bilo je veoma napeto. Iako je delovalo da su ukućani, velika većina, zakopali ratne sekire, izgleda da ipak nije tako.

Brojne svađe su pokrenute tokom večeri. Maca i Gastoz su se ponovo posvađali, Nataša se naljutila još jednom na Gastoza. Zmaj se svađao skoro sa svima… Međutim, odnos između Ružice i Gastoza, iako je delovao poslednjih dana kao skladan, večeras je ponovo kulminirao.

 

Naime, tokom diskusije zbog Mace i njenog postupka, Filip je stao na Gastozovu stranu i nije želeo da podrži Ružicu. To je Modelsicu veoma naljutilo pa je ustala i uputila strašne reči Gastozu.

– E, pa ovako, dosta sam ćutala, ali sada ću reći. Gastoz kada je bio mali, majka ga je ostavila, da bi ga tek sa 15 godina kada je napunio dovela u Pariz. Za to vreme ona se karala sa kim je stigla… – rekla je Ružica u dahu.

Svi ukućani su ostali u šoku jer je osnovno pravilo da nema pominjanja, a posebno ne vređanja članova porodice. Ružica nije čekala odluku produkcije već je sama istog momenta otišla u izolaciju. Dodatno je kažnjena sa 200 evra od honorara. Gastoz je ostao razočaran jer je tražio da se Ružici izvini njegovoj majci, što je ona sa osmehom odbila.

Čitaj još  Farma: Izabran poslednji gazda ove sezone (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply