aki sokirao ruzicu

Parovi: Ružica plakala, nije znala šta je snašlo (VIDEO)

Veljkovićeva se ovoj situaciji nije nadala pa je bila u potpunom šoku kada je videla gosta.

Ružica Veljković je večeras doživela veliki šok u rijalitiju “Parovi”, toliko da je jedva i govorila.

U drugom studiju kao specijalni gost pojavio se Andrija Marković Aki, Ružicin bivši dečko sa kojim je nakon ljubavne veze završila i na sudu.

Veljkovićeva se ovoj situaciji nije nadala pa je bila u potpunom šoku kada je videla Akija. Nakon nekoliko sekundi počela je da plače i otišla u toalet da se smiri.

Dok je Aki u studiju predstavljao svoju novu pesmu, Ružica se odvojila od ostalih ukućana, sela na krevet i vrlo emotivno otpevala pesmu od početka do kraja, iako je ovo prvo izvođenje.

Svi su se začudili kako ona zna celu pesmu kada je ovo premijera, ali ona se pravdala.

– Znam zato što su mi je fanovi doneli. Ne mislim da je pesma pisana za mene, ne pronalazim se ni u jednom trenutku. Ne znam ništa stvarno, svidela mi se pesma i to je to – rekla je Ružica.

– Koliko se Aki i ti niste videli – upitala ju je voditeljka.
– Oko godinu dana ukupno… Ne znam ništa, stvarno ne bih ništa da pričam o tome ako mogu – zbunjena je i tužna Veljkovićeva.

Čitaj još  Parovi: Bivša učesnica nikad provokativnija

Međutim, i Aki kaže da je zbunjen što Ružica zna pesmu jer, koliko on zna nije ranije puštana u vili ali je otkrio i neke detalje o pesmi.

– Pesma jeste posvećena i to znamo ja i jedna osoba koja treba da zna – kratak i tajnovit je bio on.

Podsetimo, Ružica Veljković je optužila Akija za zlostavljanje. Naime, kako je rekla, tukao je dok je bila trudna, a nakon toga je i abortirala. Međutim, na suđenju je odustala od tužbe i tako se ovaj slučaj završio.

Pogledajte njenu reakciju:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply