ruzica priznala da je aki tukao

Parovi: Ružica otkrila: Aki me je tukao zbog ljubomore!

Veljkovićeva otkriva da ju je bivši dečko Andrija Marković maltretirao jer je bio ljubomoran na Bojana Jankovića, s kojim je ranije bila u vezi.

Ružica Veljković, učesnica rijalitija „Parovi“, otkriva da je vezu sa zvezdom „Granda“ Andrijom Akijem Markovićem raskinula zbog fizičkog maltretiranja.

“Modelsica”, koju smo juče posetili u luksuznoj kući u Zemunu, kaže da je do batina došlo zbog pevačeve ljubomore.

– Andrija je bio previše ljubomoran na sve muškarce koje poznajem, a naročito na Bojana, brata fudbalera Boška Jankovića. U njega sam bila baš zaljubljena, on je predivan dečko i osoba koja mi odgovara. Akiju sam sve to ispričala, ništa nisam krila. Nisam bila s Bojanom skoro osam meseci kad se pojavio Andrija. Bivšeg dečka sam sretala u gradu, javljala sam mu se, ali s njim nisam imala ništa tokom veze s Akijem – počinje svoju priču Ružica i dodaje:

aki markovic i ruzica veljkovic

– Njega je sve to nerviralo i počeo je prvo psihički, a onda i fizički da me maltretira. Dobijala sam svakog dana batine od Andrije, imala sam modrice po licu i telu. Maltretiranje je počelo kad me je Bojan pozdravio preko drugarice. Rasprava je trajala sat vremena, a onda me je bacio na pod, lupio mi šamar, razvlačio me po patosu. Borila sam se koliko sam mogla – rekla je modelsica.

Sa suzama u očima prisećala se traume kroz koju je prošla.

– Skupila sam se na krevet, a on nije prestajao da me udara. Imala sam modrice i usnu mi je raskrvario. On je fin dečko, ali kad poludi, trese se i krene da me bije. Imam snimak iz Urgentnog centra, prijavila sam ga policiji, imam fotografije s modricama. Krila sam sve to od medija jer on bi propao, to bi ga uništilo. Moja porodica sve zna, a policija jedva da ga je privela, i to u Požarevcu, gde se sakrio. Povukla sam tužbu pred rijaliti, ali ću ipak morati na sud – završava Ružica.

Čitaj još  Farma: Učesnica redovno tajno izlazi sa imanja?!

Aki: Nikad je nisam udario!

Kontaktirali smo i sa Andrijom Akijem Markovićem i pitali da li je tačno da je fizički nasrtao na Ružicu, i to zbog brata Boška Jankovića.

– Suviše sam siguran u sebe da bih bio ljubomoran na bilo koga. Kad posumnjam da nešto nije u redu, u sekundi nađem zamenu. Zašto bih nekog udarao? – brani se Aki Marković.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

Facebook komentari

5 comments

Leave a Reply