ruzica i filip posle parova

Parovi: Ružica ostala trudna dok je bila u paralelnoj vezi!

Učesnica rijalitija otkrila je da se u njenom životu događalo svašta pre nego što je abortriala dete.

Ružica Veljković ispričala je u emsiji “Goli život” kako joj je manekenka Bojana Rajić “otela” dečka, sa kojim je dugo bila u vezi, ali i da se oko deteta koje je abortirala vodila briga da li je Akijevo ili ne.

Iako bivša modelsica tvrdi da je u pitanju ozbiljna veza, Nataša Šavija je dodala kako je Ružica sa izvesnim Banetom bila samo u kres kombinaciji.

– Upoznala sam ga u jednom klubu preko zajedničkih prijatelja, bila sam baš luda za njim. Mislim da je on u to vreme bio sa Bojanom Rajić. I dan danas mi se on sviđa, ali sve se loše završilo – rekla je Ružica a onda i objasnila svoju vezu.

– Bilo nam je prelepo, desio se poljubac, zatim seks i tako dalje, ali nikad to nije bila ni veza ni kombinacija već kad se vidimo, vidimo se. Ja sam tad bila sa Akijem, ali smo se stalno mirili i svađali, pa sam sa Banetom bila dok nisam sa Andrijom.

Ona je priznala i da je nastao skandal kada je saznala da je trudna.

– Ostala sam trudna u vreme dok sam spavala sa Banetom, ali je dete bilo Akijevo. Bane je utripovao da je to njegovo dete, nudio mi i kola i stan da ne abortiram. Posle toga se naljutio i nikad me više nije pozvao. On je i dalje ubeđen da je to bilo njegovo dete – ispričala je Veljkovićeva.

Čitaj još  Parovi: Zorica potpuno odlepila pa pravila haos (VIDEO)

U nekoliko navrata se vodila polemika oko Ružičine trudnoće, o čemu smo ranije pisali.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Scandal

Leave a Reply