Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ružica i Filip svim silama protiv produkcije!

Kako Veljkovićeva nije želela da odustane, kažnjena je izolacijom te sinoć nije prisustvovala izbacivanju.

Ružica Veljković otkrila je pred kamerama tajnu Igora Kostića, a produkciju optužila da kriju bitnu informaciju, te je na kraju završila u izolaciji.

Bivša modelsica otkrila je da je Igor X imao kontakta sa spoljnim svetom.

– Zašto ne kažete da je imao kontakt sa spoljnim svetom? Rekli ste nam da je bio u izolaciji jer ga boli glava, ali je izašao iz vile da radi svadbu – govorila je Ružica, dok joj je voditeljka ućutkivala.

Kako Veljkovićeva nije želela da odustane, kažnjena je izolacijom te sinoć nije prisustvovala izbacivanju. Zbog toga je reagovao Filip Đukić, koji je “osuo paljbu” po produkciji.

– Ovo nije u redu, ne možete da kažete da svi imaju isti tretman. Hvala što ste omogućili da sa Ružicom zajedno provedem mesec dana, ali seljačine koje urlaju i valjaju se ovde držite u izolaciji dva sata – rekao je Đukić.

Inače, gledaoci rijalitija “Parovi” do sada su mogli više puta da vide kako izgleda kada Ružica Veljković i Filip Đukić imaju seks u vili.

Međutim, maneken je tek sada otkrio da u životu nije imao bolji seks od onog sa pevačicom.

– Ja nisam imao bolji seks u životu. Ona je prava vatra u krevetu – ispričao je Filip.

Čitaj još  Vesna Rivas u teškoj depresiji zbog Parova

Maneken je još i dodao da mu ne smeta što Ružica nema veće obline, i da je veoma zadovoljan njenim izgledom. Inače, par je nedavno pričao i o tome kako će, ukoliko izađu iz vile ranije, čekati jedno drugo.

– Ne znam šta mi je. Napolju svako veče nahvataš drugu, veza bez obaveze i boli te kurac. Meni se ovo nije desilo u životu. Ne znam da li je zbog rijalitija – ispričao je Filip.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Leave a Reply