Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ružica: Gastoz plače zbog devojke, a slao mi perverzne poruke!

“Upoznali smo se na snimanju spota Mitra Mirića i MC Stojana. Posle toga mi je slao perverzne poruke da mu se sviđam, da me želi”, rekla je u dahu Ružica.

Prethodne noći bilo je veoma zanimljivo u vili “Parova”, jer su svi ukućani bili za stolom zbog izbacivanja, pa su tako Gastoz i Ružica Veljković tokom večeri razmenjivali otrovne strelice u više navrata.

U jednom momentu Gastoz više nije mogao da izdrži pritisak, pa je u naletu besa rekao Ružici da će ispričati kakve su poruke razmenjivali kada su se upoznali. Ružica je prihvatila njegov izazov, pa je sama ispričala šta se desilo.

– Upoznali smo se na snimanju spota Mitra Mirića i MC Stojana. Posle toga mi je slao perverzne poruke da mu se sviđam, da me želi. Njegova devojka je to našla u njegovom telefonu i naljutila se na njega, ne na mene, jer se ne poznajemo. Ja sam slobodna devojka i samo sam odgovarala na te poruke, a on je baš želeo da budemo zajedno – ispričala je Ružica.

– Kad me je devojka uhvatila, prestali smo da se čujemo – nadovezao se Gastoz, dok je Ružica otkrila da joj je pisao i kada je bila u vezi sa Akijem.

Čitaj još  Parovi: Ružica priznala: Imala sam seks sa Tijanom Ajfon! (VIDEO)

– Tada mi je slao poruke u fazonu gde sam njega našla, a onda kad smo raskinuli mi je na Fejsbuk profilu napisao da sam postala dva puta bivša. Da sam bivša Modelsica, i Akijeva bivša devojka – rekla je Ružica.

Gastozu nije bilo drago što je ova priča otišla u ovom pravcu i što je Veljkovićeva sve ispričala, te njih dvoje od sinoć nisu u dobrim odnosima.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera, www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

3 comments

Leave a Reply