ruzica besna na igora

Parovi: Ružica besna na Igora, od njega zavisi šta će uraditi!

“Mi smo se dogovorili da ćemo se videti, a popričaćemo svakako, a ako ne bude došlo do razgovora ne znam šta će biti”, rekla je Ružica.

Dan pošto su mediji objavili izjavu Igora Kostića da ne planira budućnost sa Ružicom Veljković sa kojom je bio u vezi do izbacivanja iz Parova, bivša Modelsica je otkrila šta misli o pevaču.

– Priznao mi je na početku rijalitija da ima devojku i da ne bi želeo da ugrozi vezu. Ja sam mu rekla da ne mora da se oseća ugroženo, mi se samo družimo. Predložila sam mu da se razdvojimo tokom dana, da ne budemo toliko zajedno. Pokušali smo, ali nismo uspeli. Jovana mi je govorila da se sklonim od njega. Ipak, osećanja su bila jača i desilo se to što se desilo – počinje Ružica.

Planula je “ljubav”, a onda je Igor X izbačen iz “Parova”. Dan kasnije je izjavio da voli svoju devojku i da od priče sa Ružicom “nema ništa”. Produkcija rijalitija je saopštila ovu informaciju Ružici.

– On je mislio da ja to neću saznati sve dok ne izađem, a do tada ću sve zaboraviti. Ja znam tačno šta je on meni pričao, a šta je rekao za novine, tako da ne znam… Ja sam samo iskreno bila povređena što je rekao da nema nikakva osećanja prema meni, baš me je uništilo to – rekla je Ružica, a onda ipak dodala:

Čitaj još  Farma: Učesnici izabrali najveću tračaru (VIDEO)

igor i ruzica mazenje

– Sad sam OK, ja to sve preživim za jedan dan.

Novinari su pitali manekenku da li bi volela da ga sretne kada izađe.

– Mi smo se dogovorili da ćemo se videti, a popričaćemo svakako, a ako ne bude došlo do razgovora ne znam šta će biti – rekla je Ružica i dodala da ona zna o njemu “dosta toga”.

– Mi smo svako veče, dvadeset i nešto dana pričali. On je meni dosta toga rekao. Ukoliko bude bezobrazan, biću i ja, jer ne dozvoljavam da neko pravi budalu od mene. Neću sada govoriti o tome jer neću da mu upropaštavam život.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Mondo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply