Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Radača i Ema napustili vilu, Marko obećao da će biti veran!

Celo veče se pretvorilo u raspravu Gastoza sa ostalim članovima, pogotovo sa Ružicom koja mu je rekla da on nije nikakva javna ličnost.

Vila “Parovi” večeras je ostala bez dva učesnika – vilu su napustili Vladimir Radača i Ema Lapin.

Maca Diskrecija je dobila 34,9 odsto glasova publike, 26,2 odsto glasova Ružica, 22,2 odsto ima Atina, kojoj nije nimalo drago što je na trećem mestu, 13,1 odsto ima Ema i Radača 2,4 odsto glasova.

Nominovani su večeras bili Atina Ferari, koja je dobila najviše glasova od publike, dok je produkcija nominovala Vladimira, Macu i Emu, dok je Ružica osvojila najmanje simpatija publike. Atina Ferari je zamolila publiku da glasaju da ona napusti vilu.

– Ja verujem Marku da če mi biti veran. On je dokazao da su mu sve ovde drugarice – rekla je Ema a Marko je dodao: 100 odsto.

– Ja ne mogu da pričam sa kamerom, kao Maca. jako sam se smorila i jako mi je dosadno. Ne mogu da pričam koliko sam umorna i stvarno želim da idem kući. Maca Diskrecija je pobednik, a ja samo želim da idem kući – rekla je Atina.

Celo veče se pretvorilo u raspravu Gastoza sa ostalim članovima, pogotovo sa Ružicom koja mu je rekla da on nije nikakva javna ličnost.

– Ti si jadan, ljubomoran si i licemeran – vikala je Ružica, a Gastoz se odgovorio da su svi ovde pevači a nemaju nijednu pesmu.

– Ne možeš sebe da zoveš pevačicom kada imaš samo jednu pesmu snimljenu. Ja mogu na tri polja da zarađujem novac, i da budem konobar, a ti samo da budeš model. Današnje pevačice imaju izgled a nemaju ton – sve vreme je Gastoz prozivao Ružicu.

Čitaj još  Parovi: Jedan ukućanin ispao, drugi kažnjen, treći otišao s razlogom!

Jelena je zamerila Maci što je na Veliki petak pevala i to ju je jako pogodilo, ali i zato što joj nije ponudila pomoć tokom kuvanja jaja.

Jovana je neutešna i plače sve vreme.

– Ne zanš kako je meni. Konstantno smo bili zajeno i samo kad pomislim da će da izađe Ružica mi je strašno. Ne mogu da se iskuliram, Ne mogu da se zaustavim. Ja ne mislim da će da izaći i pripremala me je celi dan da će možda da izađe i ne mogu protiv toga – rekla je Matora sve vreme plačući.

– Mislim da ću da izađem jer me je nominovala publika – zaključila je Ružica, međutim ona je dobila 25 odsto glasova i Matora se zahvalila svima što je publika glasala.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply