Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Produkcija strahuje od učesnice i njenog ponašanja!

Njeno ponašanje u rijalitiju zasad se podvodi pod normalno, ali produkcija je morala da reaguje i uvede sve mere opreza.

Miljani Kulić nije dozvoljeno da ima upaljač u „Parovima“ kako ostale učesnike ne bi dovela u opasnost, saznaje dnevni list od izvora bliskog produkciji.

S obzirom na to da je Nišlijka već imala neke fiks-ideje, koje je pred kamerama sprovodila u delo dok su drugi spavali, a i kako pije osam vrsta tableta zbog psihičkih problema, sasvim je razumljivo što joj je zabranjeno da drži nešto zapaljivo.

– Miljanino ponašanje u rijalitiju zasad se podvodi pod normalno, ali produkcija je morala da reaguje i uvede sve mere opreza. Ona ne sme da ima upaljač i šibice jer bi nekoga mogla da zapali. S obzirom na to da je pušač, ne pali sama sebi cigaretu, već joj to rade drugi – otkriva izvor.

Podsećanja radi, Miljana je baš zbog psihičkih problema bila izbačena iz prethodnog rijalitija na TV Hepi, jer se nije uklopila sa ostalim učesnicima zbog svojih čestih ispada. Međutim, i kad ju je produkcija ponovo vratila u šou, ona je u zatvorenom prostoru odmah počela da pravi nove skandale. Najpre je napala Ivana Gavrilovića i optužila ga da zbog njega ljudi ginu, a potom je Dušanu Kaličaninu i Igoru X tokom spavanja sipala šampon za kosu u uši.

Čitaj još  Parovi: Matora opet nasrnula na Ružicu (VIDEO)

Ukućani su iza njenih leđa komentarisali da se nje treba kloniti, ali su kasnije svi komunicirali s njom.

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

izvor: Kurir

Leave a Reply