Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Produkcija šokirala ukućane novom odlukom!

Do nedelje će biti svakodnevna izbacivanja, a u finalu će ostati samo oni za koje se bude najviše glasalo.

Bliži se kraj najgledanijeg zabavno – humorističkog programa Parovi. Tačno u 20 sati, u nedelju 28. juna, započeće veliki spektakl u vili, koji ćemo uživo pratiti na Hepi televiziji.

– Do nedelje će biti svakodnevna izbacivanja, a u finalu će ostati samo oni za koje se bude najviše glasalo – kažu u produkciji Hepi televizije.

– Poslednjeg dana boravka u rijalitiju pokazaćemo zbog čega smo bili toliko gledani. Uigrani tim Hepi televizije prirediće pravi spektakl, sve će biti puno glamura, uz vatromet, a biće podeljene i vredne nagrade.

Mada su svi ušli u takmičenje za jednu nagradu, produkcija je, odlučila da ih bude čak – tri, ali se njihove vrednosti i dalje drže u tajnosti.

Kao što se ime pobednika licitira u javnosti i medijima, tako se o pobedniku velikog finala danima priča u vili „Parova“.

– Ljudi, nemojte se iznenaditi, svi su favoriti – rekao je Velimir Miranović pre izbacivanja.

– Svi smo iznenađeni što je ispala Mimi Oro, ali isto tako možemo da se iznenadimo ako pobedi Ejmi Aminata, ili možda Matora.

I za Nenada Marinkovića Gastoza favorit je Matora, ali samo ako se bude odvojila od Ružice Veljković.

– Mene samo pobeda zanima – rekla je Jelena Golubović.

Čitaj još  Učesnici rijalitija divljaju dva dana pred finale

– Posle mene je Maca, pa Toma na listi finalista.

Zbunjeni, mnogi posle četiri meseca boravka u luksuznoj vili, posle dosta zabave, smeha, ali i svađa, suza, prijateljstva, ljubavi, raduju se finalu, potajno se nadaju nekoj nagradi, ali svi žele da vide i zagrle svoje najmilije.

– Biće neizvesno do samog kraja- kažu u produkciji Hepi televizije.

– Pozicije na tabeli finalista se smenjuju, tako da će se verovatno, tek poslednjeg dana iskristalisati pobednik. Finalu rijalitija prisustvovaće mnoge ličnosti iz javnog života, proodice učesnika, nekadašnji takmičari i mediji.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply