maca diskrecija parovi

Parovi: Produkcija smislila novi koncept rijalitija!

Produkcijski tim rijaliti programa do detalja je mesecima, uporedo sa „Parovima“ četvrte sezone, planirao novi šou program.

U subotu, 12. marta, na Hepi televiziji kreće novi šou program – Parovi u Parovima! Mnogi će ovo nazvati i Parovi 2, četvrte sezone.

Naime, u potpuno izdvojenom enterijeru, u takmičenje ulaze novi učesnici koji će boraviti u prostoru izdvojenom od luksuzne vile u kojoj se trenutno nalazi 22 takmičara.

Time se nastavlja ono što je osmislio produkcijski tim Hepi televizije, a to je da istovremeno postoje dva rijaliti programa, odnosno – rijaliti u rijalitiju.

Podsećamo, prošli put, Zmaj od Šipova i nekoliko učesnika treće sezone “Parova” bilo je izdvojeno u “Domaćinskoj kući”, odakle je, pred finale prebačeno u luksuznu vilu. Iz vile su, jedan po jedan, napuštali šou.
– Produkcijski tim rijaliti programa do detalja je mesecima, uporedo sa „Parovima“ četvrte sezone, planirao novi šou program, koji bismo mogli nazvati “Parovi 2 – objašnajvaju u Hepi televiziji.

– Još jednom ćemo pokazati da jedna domaća produkcija nacionalne televizije može da pomeri granice i da stane rame uz rame sa svetskih kućama koje proizvode slične formate. Projekat podrazumeva potpuno nove učesnike u izdvojenom prostoru, a rediteljski tim dalje će učiniti sve da njihovi odnosi budu što zanimljviji za gledaoce.

Čitaj još  Parovi: Procureo tajni snimak Jelene i Mladena (VIDEO)

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

2 comments

Leave a Reply