Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Produkcija dovela ukućane do nervnog sloma!

Satima su čekali rezultate, situacija je bila vrlo stresna, palo je dosta suza ali onda je proglašen i učesnik koji je napustio takmičenje.

Tokom sinoćnjeg izbacivanja kandidata iz vile bilo je vrlo napeto ali je na kraju produkcija napravila neverovatan šou.

Nominovani su bili jedni od najvećih zvezda ovog rijalitija… Zmaj, Jelena, Ekrem, Slađa, Uroš, Maca, Miljana i Gastoz borili su se za opstanak u vili.

Odlukom glasova gledalaca, na prvom mestu našao se Zmaj sa 15,1 odsto glasova, Jelena sa 14,4 odsto glasova, Ekrem sa 13,9 odsto glasova, Slađa sa 12,8 odsto glasova, Uroš sa 11,9 odsto glasova, Miljana sa 11,1 odsto glasova, 10,5 odsto glasova osvojila je Maca dok je Gastoz imao samo 9,9 odsto glasova publike.

Miljana je sinoć preživela vekiki stres kada je čula rezultate glasova zbog čega su se svi ukućani malo uplašili.

Voditeljka je večeras napravila nikad napetiju atmosferu, desetak minuta je držala Macu i Gastoza kod vrata dok su ostali ukućani gledali u njih, plakali i čekali rezultate.

Kada je proglašeno da je Gastoz izbačen, Ružica je počela da skače od sreće. Međutim, dozvolili su da se Gastoz pozdravi sa svima i tek onda iz produkcije rekli da je večerašnje izbacivanje lažno jer su želeli da ih kazne zbog ružnog ponašanja.

Čitaj još  Farma: Zadruga strogo kaznila Jelenu Golubović! (VIDEO)

Gastozu je bilo mnogo krivo jer je stvarno poželeo da izađe u civilizaciju.

izvor: EPK

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

Facebook komentari

Leave a Reply