zorica ponizila gastoza

Parovi: Posle Zoričinog besa još šokantniji snimak (VIDEO)

“Ja ti nikad nisam rekao nijednu lošu stvar za Zoricu, ali ti sad kažem da grešiš. Ja poznajem Aca Kujovića iz Podgorice, momak je po “pe-es-u”, rekao je Mladen Gastozu.

Zorica Dukić i Nenad Marinković Gastoz potukli su se pred kamerama i ostalim takmičarima koji su u neverici gledali kako Gastoz hvata za gušu svoju devojku.

Incident je izbio kada se ponovo spomenuo izvesni Aleksandar Kujović, momak iz Crne Gore koji se nedavno telefonom javio u vilu i rekao da zna da je Zorica prostitutka. Dukićeva je tada doživela nervni slom, a pale su i uvrede na nacionalnoj osnovi.

– Ja ti nikad nisam rekao nijednu lošu stvar za Zoricu, ali ti sad kažem da grešiš. Ja poznajem Aca Kujovića iz Podgorice, momak je po “pe-es-u” – rekao je Mladen Gastozu, a Zorica je ponovo skočila.

– Pušite kurac i ti i Aco – rekla je Dukićeva, ali joj je Nenad stavio ruku preko usta i odvukao u kupatilo gde je počeo da je guši i udara.

– Ćuti i ne psuj, ti si moja devojka. Nemoj da te hvatam za glavu. Tišina! – vikao je Gastoz i uhvatio Zoricu za vrat.
Većina ukućana veruje da će ljubav između Zorice i Nenada trajati onoliko koliko traje rijaliti jer je sve od početka bio dogovor njih dvoje kako bi došli do finala.

Čitaj još  Parovi: Maca ponovo provocira ukućane stenjanjem (VIDEO)

Pogledajte snimak koji će vas zaprepastiti:

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

One comment

Leave a Reply