ruzica bila sa natasom

Parovi: Posle Tijane, Ružica bila u vezi s Natašom!

Jedna drugoj su se u SMS porukama obraćale ne tako lepim imenima, između ostalog i kurvom.

Bivša modelsica Ružica Veljković nedavno je priznala da je bila u vezi sa ruzica bila u vezi sa Tijanom Ajfon i da su jednom zajedno delile krevet s rukometašem Vladom Mandićem.

Otkriveno je i da je bivša modelsica bila u tajnoj vezi sa atraktivnoj manekenkom iz Novog Sada Natašom Šavijom, kojoj se posebno obradovala kada je ušla u vilu.

U javnosti su se pojavile SMS poruke u kojima su se njih dve jedna drugoj obraćale ne tako lepim imenima između ostalog i kurvom.

natasa bila sa ruzicom

U jednoj od poruka Šavija je ispitivala s kim izlazi u grad i s kim je vara. Ružica je već imala iza sebe jednu vezu s devojkom, a očigledno ni Nataša nije ostala imuna na žensko-ženska druženja.

Podsetimo, čim je Nataša ušla u vili došlo je do verbalnog sukoba između manekenke i bivše modelsice. Uvrede koje su međusobno izgovarale Ružica Veljković i Nataša Šavija zestoko se posvadjale, u jednom trenutku, umalo da prerastu u tuču, jer je modelsica došla do manekenke i počela da joj preti, izgovarajući ružne reči i psovke, a sve je počelo zbog toga što je Nataša rekla Matoroj da joj donese ukosnice, a Ružica skočila i povikala: “Nije ona tebi kuče, donesi sama”.

Čitaj još  Farma: Pevačica od početka rijalitija nije oprala kosu!

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

4 comments

Leave a Reply