Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Posle Jelene, Ružica napala Aleksandra!

Ružica i Tijana su danima gledale šta Aleksandra radi u vili, a onda su ga napale da je folirant.

Ružica Veljković je prethodne noći uspela da napravi potpuni haos u vili “Parova”, pa je sem Jelene Golubović napala i Aleksandra Požgaja. Ona je istakla da misli da je političar težak folirant.

– Ovo što ljudi rade ovde zbog pobede je strašno. Aleksandar je folirant. Kad je došao, on je govorio da će biti samo nekoliko nedelja tu i da mu nije bitno, a sad kad je stigao kraj, on bi da ide do finala. I ovo za devojku mi je sumnjivo, mislim da je sve to foliranje zbog rijalitija. Kao ostavila ga pre mesec dana, a sad je on tek saznao. Vidimo kako se ponaša. Mene kad bi tako dečko ostavio sa kojim sam godinu dana, ja bih se danima raspadala po kući, a vidim da je on već sutra bio srećan. Ide po kući, peva. Folira se opasno, to je moje mišljenje – rekla je Ružica, a na ovo se nadovezala Tijana Ajfon.

– Istina je. Mi danima stojimo sa strane i gledamo. Ovde su takve maske pale. On nešto priča, kao neće sa nama da se svađa, kaže da smo mi devojčice za njega, a njegova devojka je ’94 godište. Tri godine mlađa od mene, a pet od Ružice. Koga folira on – rekla je Tijana.

Čitaj još  Farma: Rade dobio neverovatan tajni zadatak!

– Ja ne želim da se svađam sa ovim devojčicama, ja sam ipak ozbiljan čovek i to meni ne priliči. Nebitno mi je šta one kažu – rekao je Aleksandar na ovu priču.

živo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Opera

Leave a Reply