zarko stojanovic zabrinut

Parovi: Porodica učesnika poslala policiju u rijaliti!

“Poslali smo juče policiju jer je operacija hitna. Nije nam jasno zašto ga drže u takvom stanju”, rekao je Željkov brat.

Porodica Željka Stojanovića zabrinuta je zbog zdravstvenog stanja učesnika “Parova”.

Kako je Željkov brat Žarko otkrio, proteklih dana policija je na njihovu intervenciju bila u produkciji, ali im nije bilo dozvoljeno da se vide sa Željkom jer je navodno Željku dobro i nema razloga da izađe iz vile.

– On je u vili sa bruhom od 4 centimetra, koji treba da se operiše. Poslali smo juče policiju jer je operacija hitna. Nije nam jasno zašto ga drže u takvom stanju. Oni iz produkcije su se branili kod policije da je Željko dobrovoljno u vili i da mu nije ništa strašno. Međutim, postoje snimci gde Željko jasno kaže da želi da izađe zbog povrede i da čak zapomaže. Produkcija je pokazala papire od nekog lekara koji tvrdi da oni brinu o njemu i da mu nije ništa. Sutra pre podne “Parove” će posetiti inspektor policije i moraće da mu dozvole da direktno vidi Željka. Nama se više niko ne javlja iz produkcije, a svi u porodici smo zabrinuti za Željka, a oni tvrde da bruh veličine pakle cigarete nije ništa. To nije normalno da se tako nešto dešava – rekao je Žarko.

Čitaj još  Parovi: Produkcija žestoko ponizila učesnika

Da podsetimo, Željku je pre nekoliko dana obnovljena povreda, a pre tri godine imao operaciju bruha.

– Ili me pustite ili me ubijte – poručio je Željko produkciji koja ga ne pušta na operaciju.

izvor: Puls

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply