Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Pored živog Zmaja, Vita uštekao Zmajici?! (VIDEO)

Vita koji je odnedavno stanovnik Zmajevog gnezda, osetio se ravnopravim domaćinom sa Zmajem, posebno kada je reč o Zmajicama.

Naime, u toku noći, dok je Zmaj spavao, a pored njega ležala Zmajica Anabela, Vita ju je najnormalnije masirao kao i svaku drugu ukućanku do sada.

Međutim, ono što nas je šokiralo, Vita je izgleda bio prisniji sa Zmajicom nego što bi trebalo. U jednom trenutku Zmaj je ustao iz kreveta i otišao, a za to vreme, Vita se uvukao pod Anabelin jorgan i masirao joj intimne delove tela.

Nije bilo dovoljno vremena da bi joj ‘uštekao’, ali je bilo sasvim jasno šta se događa kada je Zmajica ustala iz kreveta i sputila svoju spavaćicu.

Obzirom da je Zmaj i bez ovakvih događaja impulsivan, možemo samo da pretpostavimo kako će reagovati ako bude saznao za ovaj događaj.

Podsećanja radi, neprijatan događaj koji se dogodio u vili između Vite i Tijane, a što je navodno bio povod za Vitin premeštaj iz vile, sličan je ovom. Kako je Tijana ispričala, iako je bila pod dejstvom alkohola, tvrdila je da je Vita bio nepristojan prema njoj i da je zapravo pokušao da se inimizira sa njom. Po svoj prilici, Tijana je bila u pravu.

Čitaj još  Farma: Kristijan hteo da pobegne sa imanja zbog balerine (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

4 comments

Leave a Reply