Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Pogodite koja ukućanka je snimila pornić pre rijalitija!

U medijima se pojavila fotografija koja je napravljena samo dan pred njen ulazak u ‘Parove’ i to u krevetu sa pevačem.

Jedna od najatraktivnijih ukućanki rijalitija “Parovi”, Ružica Veljković, ima samo 24 godine, a veoma burnu prošlost.

Za samo tri meseca, koliko je u ovom šou programu, imali smo prilike da čujemo za nekoliko momaka, sa kojima je bila bila u poslednjih godinu dana, a sada se ta lista proširila.

U medijima se pojavila fotografija koja je napravljena samo dan pred njen ulazak u ‘Parove’ i to u krevetu sa pevačem Dejanom Grujićem.

– Ružica i on su imali avanturu pred sam ulazak u rijaliti i tada je delovalo kao da se vole i da će mu biti vrena. Nekoliko sati pred njen karantin, oni su bili kod njega u stanu i slikali se tokom odnosa – priča izvor blizak Ružici i Dejanu.

– Pevač je izgubio telefon. Ružica ga nije pominjala i verovala je da mediji neće saznati za njihovu vezu jer bi to bio kraj, a to bi bio ko zna koji bivši momak, pa bi narod pomislio da je promiskuitetna – rekao je izvor.

Čitaj još  Parovi: Zmaj osuo paljbu po produkciji (VIDEO)

Inače, Veljkovićeva je u rijalitiju pričala o svojoj vezi sa Andrijom Markovićem Akijem, kao i da je bila zaljubljena u sadašnjeg momka Bojane Rajić, Baneta Đurđevića. Takođe, priznala je da je zajedno sa Tijanom Ajfon imala seks u troje sa Vladom Mandićem.

Javno se deklarisala kao biseksualka, a roditelji je podržavaju u svakoj odluci.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo, www.FOLKOTEKA.org

One comment

Leave a Reply