seka aleksic o atini

Parovi: Pogledajte šta je Seka Aleksić poručila Atini Ferari!

“Posle šipke zakačila si se za jednu divnu dušu, čistu, neiskvarenu, na jedan prerano prekinut život, na tugu i bol svih onih koji su je poznavali”, rekla je pevačica.

Seka Aleksić nazvala je Atinu Ferari besnim razjarenim majmunom željnim pažnje.

Ona je u svom blogu “Elitne uvrede” žestoko isprozivala plesačicu i pevačicu u pokušaju, zbog toga što je ubijenu Tijanu Jurić nazvala dronfuljom.

– Eto, htela si portale, naslovne strane, htela si da drugi pričaju o tebi – eto, dobila si to, ali nisi računala da će pričati sa gnušanjem i revoltom. Posle šipke zakačila si se za jednu divnu dušu, čistu, neiskvarenu, na jedan prerano prekinut život, na tugu i bol svih onih koji su je poznavali. Nemaš ni stida ni srama – poručila je Seka Atini.

Ona je potom uputila i niz uvreda na Atinin račun, indirektno je optuživši da je prostitutka.

atina elitne uvrede

– Bitno je da je sve elitno, elitna kosa, elitni jezik, elitna haljina, elitne grudi, pa nije problem ni prostitutka, samo da je elitna! Sve ružno kao da pada u vodu ako se ispred najgore reči samo stavi to elitno. Da li je ovo sada elitna sramota, elitna bruka, elitni lavež jednog besnog razjarenog majmuna željnog pažne. Zašto se ne bavi nečim? “Prodaje mudrost” u rijalitiju! Čak nije ni dobra glumica, na granici između depresije i histerije – napisala je Aleksićeva.

Seka je podsetila koliko je Tijana bila divna devojčica, kao i da su zbog toga Atinina pakost i greh još veći. Seka je otkrila da i dalje gleda snimak na Jutjubu kako Tijana peva okružena porodicom.

Čitaj još  Farma: Gazda Miloš izabrao sebi sluge za ovu nedelju!

– Ko joj je oči pogledao, znao je da se iza njih krila jedna divna i topla duša, željna života. E onda se pojavi neko bez zanimanja, ali “pun stavova”, neko čija gordost i pakost nemaju granice i ko će se poslužiti jednim od najvećih grehova za trunku medijske pažnje – poručila je pevačica i naglasila kako smatra da starleta mora da bude kažnjena za ovo.

– Da li će započeti neka istraga zbog skrnavljenja imena jedne divne devojčice, povrede njene časti i vređanja dobre i ugledne porodice koja je zavijena u crno, koja nikad neće prestati da plače za svojim anđelom – pitala se pevačica.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Leave a Reply