mira skoric intervju

Pogledajte šta je Mira Škorić rekla posle izbacivanja!

Folkerka koja se u rijalitiju sukobila s Macom Diskrecijom objašnjava da će joj trebati neko vreme da se vrati u svoj uobičajeni ritam.

Mira Škorić, koja je preksinoć napustila „Parove“ jer je produkcija TV Hepi navodno procenila da više ne može da ostane u rijalitiju zbog preterane agresije, tvrdi da je zapravo u vili njoj narušeno zdravlje.

– Razbolela sam se, dobila sam temperaturu i morala sam da izađem. Sada, pre svega, moram da se zalečim jer imam zakazane nastupe. Nije bilo ništa više od onoga što ste videli. Nisam udarila Macu, a verbalno sam joj u lice rekla ono što mislim. Ne podržavam nasilje i tamo sam razdvajala Sašku i Jelenu Golubović i ostale ljude.

Kako ne podržavaš nasilje kad su svi čuli tvoje pretnje?
– To je bilo samo upozorenje da prestane da se ne bismo i dalje verbalno sukobljavale. Morala sam da upotrebim tu rečenicu da bi to njen mozak shvatio.

Optužila te je da je mrziš jer je muslimanka.
– Nemam šta ja nju da volim niti da je mrzim. Zar je trebalo da dozvolim da neko ko se tek pojavio vređa mene i moju profesiju? Apsolutna je glupost da je ne volim zato što je druge vere.

Kako komentarišeš Jelenu Golubović?
– Ona je definitivno ušla sa gardom i napala sve žene, njoj sam objasnila kako neke stvari funkcionišu kod mene. Proradila joj je sujeta i glupo je da nekog proziva da je baba jer je mene strpala u taj koš, a isto smo godište.

Čitaj još  Parovi: Vendi ulazi u kuću i raskrinkava Zmaja i Atinu?!

Šta misliš o Miljani?
– Ona menja ploču. Nije joj mesto tamo. Nisam se pronašla u njenim prozivkama. Bila je prosto simpatična kad se dele cigare, htela je sve da popuši.

Mnogi se čude otkud ti uopšte u „Parovima“.
– U rijaliti sam ušla kao iznenađenje i zato što poštujem tu medijsku kuću. Tamo ima divnih ljudi, a vila je zaista prelepa.

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

izvor: Stars

Facebook komentari

2 comments

Leave a Reply