Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Pogledajte Sašku i Jelenu nakon incidenta! (FOTO)

“Ja sam u šoku. Svi vi nazovi frajeri sedite i ne pokušavate da razdvojite njih dve. Jel ovo šou? Ovo je bre bruka i sramota”, rekla je Mira.

Produkcija rijalitija “Parovi” ukućanima je pustila snimak na kom se vidi kako je Saška Karan olupala jaje o glavu Jelene Golubović. Čim se prilog završio, Jelena je ustala i čašu sa pićem prosula Saški u lice.

Tog trenutka nastao je haos. Saška je krenula za Jelenom i počele su da se vijaju po vili. Pevačica je uzimala sve što joj padne pod ruku i prosipala na rediteljku.

Samo nekoliko ukućana su ustali da ih razdvoje dok su ostali sedeli mirno i zbog toga su kasnije kažnjeni oduzimanjem hrane za večeras.

– Društvo, da vam kažem… Pošto je Jelena Golubović pokvasila moju bubicu, molim produkciju da je kazni jer ja njenu bubicu nisam pokvasila – rekla je Saška kada su se malo smirile.

Na celu situaciju reagovala je i Mira Škorić koja je prozvala sve muškarce koji su sedeli mirno i nisu pokušali da razdvoje ove dve iznervirane žene.

Čitaj još  Farma: Ponovo pale žestoke uvrede (VIDEO)

– Ja sam u šoku. Svi vi nazovi frajeri sedite i ne pokušavate da razdvojite njih dve. Jel ovo šou? Ovo je bre bruka i sramota – rekla je ona.

Zbog nepoštovanja produkcije, i Saška i Jelena su dobile kaznu. Jelena je kažnjena sa 150 evra, dok je Saška kažnjena sa 300 evra i odlaskom u izolaciju.

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

izvor: Kurir

Leave a Reply