Ne gledajte HAPPY TV

Parovi počinju u nedelju: Luksuzna vila potpuno renovirana!

Veliku pažnju, medija i muškaraca, verovatno će privući hrvatska starleta Ava Karabatić, koja je najavljivala da će obeležiti ulazak u četvrtu sezonu rijalitija „Parovi“.

U nedelju, u 20 sati, znaće se koji učesnici ulaze u luksuznu vilu “Parova“ i borbu za veliku nagradu do 100.000 evra.

– Sve je spremno za finalne probe su u toku – kažu u produkciji.

– Tehnički smo još opremljeniji i gledaoci će to primetiti. Obezbeđene su dodatne kamere, tako da je gotovo svaki milimetar pokriven i učesnici šou programa nemaju kud da pobegnu od oka u režiji, ali i onih ispred malih ekrana. Enterijer je renoviran i izmenjen.

A, među učesnicima, koji će se useliti u luksuz i glamur i pokušati da se prikažu zabavnim i dobrim za rejting, kao sigurni takmičari se pominju: Uroš Ćertić, Ivana Elektra, Nenad Marinković Gastoz, Zorica Marković… Očekuje se i povratak Miljane Kulić, koja je izbačena iz rijalitija „Hotel Maldivi“.

Veliku pažnju, medija i muškaraca, verovatno će privući hrvatska starleta Ava Karabatić, koja je najavljivala da će obeležiti ulazak u četvrtu sezonu rijalitija „Parovi“, jer će se pojaviti u dosad neviđenom izdanju.

– Obećavamo dobar zabavno humoristički program, jer, ovo je šou koji je pomerio sve granice i razbio sve stereotipe – obećavaju u Hepi televiziji.

Prema izvoru iz produkcije, pored pevačica, starleta, raznih zabavljača dugih profesija, naći će se i jedan policijski – general! Ovaj funkcioner policije je u penziji, ali je svojevremeno pomerio mnoge granice kad je u pitanju ponašanje državnih funkcionera u javnosti. Osim toga što je podržavao rok muziku, smelo u javnosti pokazivao svoje tetovaže, viđen je na raznim koncertima, vozio motore.

Čitaj još  Parovi: Pevačica žestoko oplela po Eri Ojdaniću!

– Svi učesnici šou programa „Parovi“ biće poznati u nedelju. Na kastingu je bilo više desetina poznatih ličnosti, ali tim bira učesnike upoređujući njihove karaktere, zanimanja, prošlost, povezanost sa drugim učesnicima – kažu u produkciji Hepi televizije.

Kofere već pakuje i Miki Đuričić, koji će ovog puta dati sve od sebe da smanji impulsivnost, ali i da se dobro zabavi sa klaberkama i starletama, koje plene izgledom i harizmom. Gledaoci će videti hoće li mu se približiti i Hasan Dudić i Atina Ferari koji su izbačeni iz prethodne sezone zbog neprimerenog ponašanja.

Ulazak novih učesnika u rijaliti „Parovi“, vodiće oprobane i iskusne Bojana Ristivojević i Ivana Savić, a tokom trajanja rijalitija ocekuje se ulazak novih jos dvadeset takmičara.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

Leave a Reply