pijana ruzica

Parovi: Pijanu Ružicu izvelo obezbeđenje napolje! (VIDEO)

Uprkos brojnim opomenama od strane voditeljke rijalitija ‘Parovi’ da se smiri, Ružica je nastavila da provocira ostale ukućane.

Ružica Veljković sinoć je ruzica napravila haos tokom nominacija napravila skandal u rijalitiju ‘Parovi’, kada je pod dejstvom alkohola počela da provorica većinu takmičara, da bi na kraju krenula da se fizički obračuna sa Natašom Šavijom.

Uprkos brojnim opomenama od strane voditeljke rijalitija ‘Parovi’ da se smiri, Ružica je nastavila da provocira ostale ukućane, a onda je izbio skandal kada je pokušala fiziči da se obračuna sa Natašom. Iako su do juče imale samo reči hvale jedna za drugu, bivša modelsica je naprasno promenila mišljenje zbog Matore, koju je glumica i pevačica zamolila da joj donese ukosnice za kosu.

gastoz drzi ruzicu

Ovakva izjava veoma je iznervirala Ružicu koja je pod dejstvom alkohola burno prepričavala njihovu raspravu, a kada je Nataša pokušala da objasni šta se zaista dogodilo, manekenka je počela da je psuje i govori da joj popuši.

U tom momentu nastao je pravi haos jer je Ružica krenula da se fizički obračuna sa Natašom, a pošto je modelsici saopšteno da ode u izolaciju, moralo je da interveniše i obezbeđenje, jer nije želela svojevoljno da napusti vilu.

Čitaj još  Farma: Starleta priznala da se zaljubila u farmera (VIDEO)

Pogledajte snimak incidenta:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

4 comments

Leave a Reply