marko pokusao da pobegne

Parovi: Pijani Marko pokušao da pobegne iz vile!

Lupao je u vrata, zvao obezbeđenje, a pošto su Gastoz i Vuk iskreno rekli da Marko nije kriv, produkcija mu se izvinila, deo honorara mu je vraćen, ali je kažnjen zbog agresivnog ponašanja.

Još jedan incident u vili završio se neslavno – direktnom nominacijom Marka Perovića za izbacivanje, jer se ponašao neprimereno, lupao vratima i polomio kvaku.

Naime, posle nekoliko opomena da se ne lome limenke špricera, poređane na stolu, voditeljka je prenela odluku produkcijke da će se po sto evra odbiti od honorara Vuku Mobu, Gastozu i Marku Peroviću, posle čega je Crnogorac bukvalno pobesneo i rekao da ga ništa neće zadržati da izađe iz vile.

besan marko

Lupao je u vrata, zvao obezbeđenje, a pošto su Gastoz i Vuk iskreno rekli da Marko nije kriv, produkcija mu se izvinila, deo honorara mu je vraćen, ali je kažnjen zbog agresivnog ponašanja nominacijom za izbacivanje.

sestoro nominovanih za izbacivanje , ruzica kaznjena, pored Marka Perovića su još: Jelena Golubović, Vuk Mob, Mimi Oro, Ivan Marinković i Nataša Šavija.

Čitaj još  Farma: Kristijan kažnjen zbog balerine (VIDEO)

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: EPK

One comment

Leave a Reply