Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Pijana Tijana nasrnula na pevačicu! (VIDEO)

“Istina je da sam doživela neprijatnost od strane jedne učesnice koja je bila pijana, ali na sreću ostali su bili pribrani i sprečili su da se desi incident”, rekla je pevačica.

Jeca Krsmanović jedva je izvukla živu glavu kada učesnici ‘Parova’ nisu hteli da je puste da izađe napolje iz vile.

Folkerka je bila specijalna gošća na žurki i zabavljala je ukućane vile Parova. Iako je bilo planirano da unutra ostane svega sat vremena, Jeca je unutar vile zadržana nekoliko sati.

– Bili su odlično raspoloženi, ja sam dala sve od sebe da im ispunim svaku želju. Jednog momenta je nastao haos, vukli su me na sve strane. Kada sam htela da izađem napolje, iz produkcije su mi rekli da je gledanost nikad veća i da moram da ostanem unutra dok mi oni ne kažu da je kraj. Izašla sam nešto malo iza ponoći – kaže Jeca.

Pevačica je uspela i da naljuti jednu od ukućanki.

Naime, Tijana Ajfon je pijana nasrnula na nju jer nije mogla preko reda da joj otpeva pesmu. Počela je da galami i nasrće na Jecu, ali su uspeli da je smire ostali ukućani.

Čitaj još  Parovi: Zmaj plakao kao dete, učesnici mu se smejali (VIDEO)

– Istina je da sam doživela neprijatnost od strane jedne učesnice koja je bila pijana, ali na sreću ostali su bili pribrani i sprečili su da se desi incident – završava Jeca.

Pogledajte deo uskršnje žurke u vili:

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Puls

One comment

Leave a Reply