saska karan oplela po eri ojdanicu

Parovi: Pevačica žestoko oplela po Eri Ojdaniću!

“Sera Ojdanić može da bude zaljubljen samo u dečake. Sve ostalo su njegove farse i maske koje padaju. On voli muškarce, a pokriće mu je to što je stalno u društvu lepih žena”, rekla je Saška.

Pevača Eru Ojdanića, koji je zbog zdravstvenih problema napustio rijaliti „Parovi“, šokirale su izjave koleginice Saške Karan, sa kojom se svađao i rijalitiju.

Salve uvreda koje je iznela na njegov račun potpuno su razbesnele Eru, koji obećava da će joj vratiti istom merom ukoliko nastavi da ga provocira.

Pevačicu je iznerviralo Erino priznanje da je zaljubljen u nju, zbog čega je odlučila da otkrije njegove seksualne sklonosti.

– Sera Ojdanić može da bude zaljubljen samo u dečake. Sve ostalo su njegove farse i maske koje padaju. On voli muškarce, a pokriće mu je to što je stalno u društvu lepih žena. Nije mi samo jasno zašto se stidi i ne kaže otvoreno. Nek bude ono što jeste – poručuje Saška, koja tvrdi da poznaje mnoge muškarce koji su bili u ljubavnoj vezi sa Erom.

– Osim dečaka Neše, sa kojim je bio dugo u vezi i koga je izdržavao, znam mnoge muškarce koji su se obreli u Erinom zagrljaju. Bilo je dosta mladih pevača, sa kojima je radio sve i svašta, ali neću otkrivati njihova imena. Oni dobro znaju ko su, kao i Sera. On ih angažuje da pevaju u njegovom motelu, a onda odu u sobu. To je najbolja pokrivenost, jer uvek može da se opravda da je taj neko pevao kod njega u kafani, pa prenoćio. Tako je ih je privodio – tvrdi Saška, dok se sa druge strane Era brani.

– Ona kao da je poludela kada tako nešto može da kaže, a svi znaju da sam ja estradni donžuan. Svaka joj čast na takvim izjavama i na onom šamaru što mi je udarila kada je izlazila, ali ja sam džentlmen i neću ništa loše reći za nju. Bolje bi joj bilo da ćuti jer ako odlučim da progovorim, neće joj biti dobro. O njoj mogu svašta da otkrijem, zato nemoj da me provocira – rekao je Ojdanić.
– To mi je hvala što sam je na početku karijere branio od mangupa koji su je napadali na nastupima. Tada je bila lepa i mlada, a i sada je riba boli glava, pa su je spopadali non-stop. Što ne kaže koliko puta sam urgirao da ona dobije honorar, a ja ne. Koristi to što mi je simpatična, što cenim njenog muža i ćerku, pa laprda jer zna da neću da je tužim – besan je pevač na koleginicu.

Čitaj još  Parovi: Zmaj od Šipova rukama jeo špagete koje je video prvi put!

Kako bi je demantovao, on otkiva da ima novu devojku.

– Malo je starija nego prethodne klinke koje sam furao. Zbog nje sam bio fin u rijalitiju, ali neću još da otkrivam ko je ona jer nije deo estrade – tvrdi Era.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply