vesna rivas o proslosti

Parovi: Pevačica na poligrafu otkrila šokantnu prošlost!

“Tukao me je i branio da budem sa tim dečkom jer je moj otac bio dete prošlog rata, moj deda je bio sa Korduna”, rekla je Vesna kroz suze.

Vesna Rivas sinoć je ‘Parografu’ otkrila veoma intimne detalje iz svog života koji mnogi do sada nisu znali, a učesnici rijalitija “Parovi” su joj neke postupke mnogo zamerili.

Pevačica je pričala kako joj je otac udario šamar kada mu je sa 14 godina rekla da se zaljubila u jednog Amida.

– Odletela sam na drugi kraj sobe kaad sam mu rekla o kome se radi. Rekao je: “Ja sam te rodio, ja ću te zaklati. Nećeš biti sa nekim druge vere” – ispričala je Vesna.

Pevačica je dodala da su roditelji činili sve da je razdvoje sa dečkom s kojim je izgubila nevinost.

– Otac me je svake sedmice vodio kod ginekologa da proveri da li sam još devica. Shvatila sam da nas nikad neće pustiti da budemo zajedno, a želela sam da sa njim izgubim nevinost. Jednog dana sam popila flašu vermuta, spopala sam Amida i to se desilo – otkrila je Vesna.

Ona je imala razumevanja za postupke svog oca.
– Tukao me je i branio da budem sa tim dečkom jer je moj otac bio dete prošlog rata, moj deda je bio sa Korduna – rekla je Vesna kroz suze.

Pevačica je, između ostalog, ispričala da ju je suprug prevario sa komšinicom, dok je pevačica ležala u porodilištu.

– Razumela sam ga, nismo imali seks dugo. Posle trećeg meseca trudnoće nismo imali odnose jer sam se plašila da ne izgubim bebu. rekla sam mu da nađe sebi neku a on se naljutio jer nisam ljubomorna pa je mislio da ga ne volim – rekla je Vesna i priznala da je mužu oprostila prevaru, ali da njihov brak više nije bio isti pa su se ubrzo i razveli.

Čitaj još  Parovi: Jelena Golubović očajna zbog Nataše Šavije!

Posle razvoda Vesna nije imala uspešne veze. Muškarci su joj nudili brak, ali ona nije želela ponovo da se uda. Zbog toga je svesno tražila oženjenog muškarca.

Jednom prilikom, kada su joj obili automobil ispred butika, pevačica je bacila oko na policijskog inspektora. Iako nije bio njen tip, policajac se trudio oko Rivasove pa se pevačica upustila u romansu sa njim. Međutim, posle nekog vremena njegova žena je sve saznala, ali zbog dece se nisu razveli. Vesna je priznala da joj je trebalo četiri godine da preboli inspektora.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Svetplus, Alo

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply