Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Petoro nominovanih, jedna izolacija večeras!

Kao i svake večeri kada se održavaju nominacije u kući, i večeras je bilo prilično žestoko.

Iako smo navikli na svađe i broje uvrede među ukućanima, posebno kada su za stolom, odnosno kada je tu neko od voditelja, večeras je verovatno bilo najburnije veče.

Tokom nominacija, ukućanini su se međusobno vređali. Jelena ne može da oprosti Tijani pobedu u kvizu jer je smatra glupom osobom. Jovan, novi ukućanin, i Maca su se zakačili zbog prethodne večeri. Maca je izazivala Jovana i kada je on napaljen odreagovao, ona ga je izbacila iz kreveta. Svađale su se i Matora i Ružica, ali i Ružica i Jelena, koje su do juče bile drugarice. Ali vrhunac večeri bila je Ružičina priča i veoma potresna ispovest o događajima iz veze sa Akijem.

 

Što se nominacija tiče, od strane publike nominovana je Mimi Oro sa najmanjim brojem glasova.

Ukućani su nominovali najviše Ružicu i Jasnu, ali je većina bila složna da se Jasna loše oseća poslednjih dana, da ni sa kim ne komunicira kao na početku i da ona treba da bude nominovana.

Od strane produkcije nominovani su Nikolas, Aleksandar i novi ukućanin Veljko, koji je nominovan iz razloga ‘da se oseti puls publike’. Pre Veljka se ovakva situacija dogodila Ivanu Marinkoviću, koji je takođe nominovan posle jednog dana boravka u kući.

 

Čitaj još  Parovi: Ružica i Maca žestoko optužile Gastoza!

U toku večeri Nikolas je ponovo imao svoje ludicne trenutke, pa kako Bojana nije uspela da ga smiri, a pritom je neprestano lupkao u flašu, kao Jelena svojevremeno, zaradio je nominaciju na 24h. I Gastoz je bio u izolaciji, ali samo na kratko dok se ne završe nominacije, jer je takođe bio glasan.

Što se novčanih kazni tiče, Maca je kažnjena sa 200 evra, a Gastoz sa 200, pa zatim sa još 300 evra od svog honorara.

Čekamo nedelju kada ćemo saznati ko će od nominovanih ukućana napustiti luksuznu vilu.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Leave a Reply