Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Ovo niko nije očekivao od Mace Diskrecije! (VIDEO)

Bosanska starleta važi za jednog od ubedljivih favorita najpopularnijeg rijalitija. Međutim, ono što se dogodilo pre nekoliko dana nije nas ostavilo ravnodušnim.

Senada Nurkić, javnosti poznata kao Maca Diskrecija, preko 70 dana se uspešno bori za prvo mesto u rijalitiju ‘Parovi’. Kako je rekla na početku, u rijalitiji je ušla kako bi promovisala sebe jer želi da postane pevačica. S tim u vezi, Maca ne propušta nijednu priliku da se lati mikrofona i zaista se trudi da bude primećena.

Od Mace smo videli skoro sve – od skidanja, zasmejavanja, suza, preko ljutnje i svađe. Veoma uspešno je svaki put do sada uspela da se odbrani od napada drugih ukućana, od osuda zbog svog ponekad neprimerenog ponašanja. Optuživali su je i ukućani i novinari zbog (velikog broja) muškaraca sa kojima je pokušala da stupi ili je stupila u intiman odnos. Nikada nije prva započinjala svađe, ali je svaki put srčano branila sebe i svoje stavove. Za sedamdeset dana uspela je da prikupi veliki broj pristalica. Upravo iz tog razloga, Maca važi za jednog od ubedljivih favorita najpopularnijeg rijalitija. Međutim, ono što se dogodilo pre nekoliko dana nije nas ostavilo ravnodušnim.

 

Naime, pre nekoliko dana Maca je u razgovoru sa Jelenom ispričala svoj stav o religiji. Izjavila je da je vernica i da veruje u Boga, ali da ne odlazi više u džamiju. Zatim je Jeleni navela veliki broj sura (molitvi) koje izučava, kako je navela, pre spavanja. Jelena je pomno slušala Macu, reklo bi se sa divljenjem, da tako mlada devojka poštuje veru i tradiciju.

Samo nekoliko dana kasnije, tokom nedeljnog ručka, Maca je u tajnoj sobi iznela svoje mišljenje o gozbi koju im je priredila produkcija. Sva ushićena, pohvalila je nedeljni ručak, a nas potpuno zbunila.

Čitaj još  Emina i Mustafa zajedno u reklami (VIDEO)

– Danas na nedeljnom ručku jela sam prase, ukusno je bilo, i kolače, predobri su… Pjevala sam, plesala sam sa mojim drugom Aleksandrom… – izjavila je Maca u tajnoj sobi.

Gledaocima je verovatno promakao ovaj detalj, ali mi smo ga primetili i ostavio nas je zbunjene. Samo iz razloga jer je pre nekoliko dana naglasila da je vernica i da veruje u Boga. Iako je svačije pravo i slobodna volja i da veruje i da praktikuje ono šta želi i živi kako želi, zapitali smo se da li se Maci samo omakla ova izjava ili pak, predstavlja sebe u drugačijem svetlu nego što zaista jeste, za šta je drugi ukućani optužuju.

Pogledajte snimak iz tajne sobe kada Maca priča kakav je bio nedeljni ručak:

Srećan rođendan Maco.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

Facebook komentari

One comment

Leave a Reply