ilija grahovac zmaj od sipova

Parovi: Otkriveno zašto Zmaj nije ušao u vilu

Iako se mesecima unazad špekulisalo da će Zmaj ući u luksuznu vilu, otkriven je razlog zašto Ilija ne učestvuje u ovoj sezoni “Parova”.

Pojedini učesnici komentarisali su u vili kako im nedostaje Ilija Grahovac, a posebno je Vesna Rivas bila tužna zbog toga što on nije sa njima.

– Ja bih stvarno voleo da vidim Zmaja od Šipova, ma koliko se mi pravili, on nedostaje ovde, on je jedan mnogo dobar čovek i šoumen – bio je iskren Bane Čolak.

– Zmaju, gde si, bre? – vikala je Slađa.

– Pre tri-četiri dana sam pričala sa njim, odlučio se da ne uđe – rekla je Mirjana Praizović.
Ipak, prava istina zašto Ilija ne učestvuje u ovoj sezoni “Parova” je zbog toga što nema ko da mu čuva stoku. Njegova stoka je na planini, a kako je Zmaj rekao, dok je bio u prethodnoj sezoni, pola stoke su mu pokrali, pa sad ne sme da dopusti da se isto dogodi.

– Molimo sve građane Srbije i Republike Srpske, dobrovoljce da pomognu Zmaju pri čuvanju stoke kako bi on ušao u “Parove”. Svi pričaju kako Srbi treba da se vrate na selo, pa im je ovo jedinstvena prilika da se pokažu na delu. Mogu i da se menjaju. Za uzvrat će Zmaj praviti veliki spektakl u “Parovima”. Naravno, svi dobrovoljci moraju da garantuju da neće ukrasti stoku, jer se Grahovac već susretao mnogo puta sa lopovima – kaže Milomir Marić.

Čitaj još  Farma: Farmer šokirao svojim priznanjem!

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Leave a Reply