Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Osvanuo zabranjeni snimak kako Hasan bije Jelenu! (Video)

Dok je Jelena sedela na stolici u dvorištu, on je prvo zamahnuo rukom ka njoj, gde je ona pokušala da se zakloni od udarca. Međutim, Hasan je zatim povukao Jelenu za kosu i povukao na zemlju.

Kada je pre nekoliko dana u javnost dospela vest da je Hasan Dudić pretukao Jelenu Golubović, svi su sa nevericom dočekali ovu informaciju. Upravo iz razloga što nije pušten ni snimak, niti bilo kakva fotografija koja bi posvedočila pomenuti incident. Jedino što je ukazivalo da se dogodio nemili događaj je činjenica da je Hasan napustio rijaliti i tek dan kasnije je voditeljka nagovestila da je došlo do fizičkog nasilja, što je strogo zabranjeno.

 

U toku današnjeg dana na internetu se pojavila fotografija koja prikazuje scene kako je Hasan tukao Jelenu.

Naime, dok je Jelena sedela na stolici u dvorištu, on je prvo zamahnuo rukom ka njoj, gde je ona pokušala da se zakloni od udarca. Međutim, Hasan je zatim povukao Jelenu za kosu i povukao, da bi ona pala sa stolice. Nakon toga, dok je ona bila u klečećem položaju, Hasan je pesnicom udario u predelu glave, da bi je na kraju šutnuo nogom iz sve snage.

Čitaj još  Farma: Farmerka dobila napad histerije (VIDEO)

 

Dakle, ne da nije bilo nasilja kako je Hasan tvrdio, nego je doslovce brutalno pretukao Jelenu. I zaista mu sleduje krivična prijava zbog ovakvog ponašanja.

 

Obratite pažnju na deo snimka od 0.29 sekundi kada počinje Hasan da vređa Jelenu i psuje joj dete koje će tek roditi!

Pogledajte snimak

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org

6 comments

Leave a Reply