zmaj od sipova u porodicnoj kuci

Parovi: Oglasio se Zmaj nakon smrti brata!

Njegovi fanovi su prilično ljuti na produkciju i svakodnevno postavljaju statuse prepune govora mržnje.

Učenik rijaliti šou programa “Parovi” Ilija Grahovac poznatiji kao Zmaj od Šipova posle godinu i više dana učešća u rijalitijima na TV “Hepi” neće nastaviti učešće.

Zmaj koji je nedavno sahranio rođenog brata Rajka neće se vratiti u rijalitiju “Parovi”, a na Fejsbuku je objavljen i razlog tome.

Njegovi fanovi su prilično ljuti na produkciju i svakodnevno postavljaju statuse prepune govora mržnje.

Prenosimo vam status koji je osvanuo na Zmajevoj stranici:

– Poštovani prijatelji i fanovi legendarnog Zmaja, zbog mnogo prekršaja u ugovoru sa strane Happy tv, pravni tim Ilije Grahovca je pre par sati raskinuo sve obaveze sa ovom tv kućom tako da Zmaj ne nastavlja više učešće u Parovima niti bilo kojoj emisiji ove tv kuće. Zmaju je veoma žao što je do ovog došlo a razlozi su vama dobro poznati.

zmaj od sipova status

U drugom statusu administrator Zmajeve stranice bio je konkretniji:

– Zmaj je poslan kući iz Happy Tv samo sa 1000 dolara, što mu nije dovoljno da plati sve troškove sahrane od svojih krvavo zarađenih novaca u Parovima i nagrade na Maldivima. Draga Happy Tv nije se udostojila ni telegram saučešća da uputi porodici Grahovac, a o dolasku bar nekog ispred televizije na sahranu, NIKOGA. Da bi dodatno otežali Zmaju, po nalogu bliskih ljudi Peconiju, Zmaj je doživio nezapamćen medijski linč. Zar nije logično da imaju poštovanje prema čovjeku koji ih je neizmjerno poštovao kao tv kuću, poštovao pravila: “Razumijem,i nije mi teško”!, poštovao urednika Milomira Marića? Dragi novinari, da li je u redu od jedne eminentne tv kuće ovakvo ponašanje prema bilo kom svom, hajde da kažemo radniku, u ovom slučaju čovjeku koji je izgubio rođenog brata? Dragi novinari, da li treba i vi da sipate soli po rani?
Iz produkcije Hepi televizije poručuju gledaocima da se Zmaj ipak vraća u Parove.

Čitaj još  Farma: Učesnik ostao bez žene zbog rijalitija!

– Produkcija Hepi televizije sve vreme je na vezi sa Ilijom Grahovcem koji je u rodno Šipovo otputovao da se oprosti od brata Rajka nastradalog u saobracajnog nesreći – kažu u produkciji Hepi televizije.

– Zmaj od Šipova uskoro će se vratiti u luksuznu vilu – kazu u produkciji.

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

Uživo gledajte rijaliti PAROVI OVDE

Facebook komentari

Leave a Reply