natasa savija seksi

Nataša Šavija uradila još jednu korekciju na sebi!

Novosadska lepotica već je imala nekoliko estetskih korekcija na svom licu i telu, a sada se odlučila na sledeći poduhvat.

Nataša Šavija imala je brojne obaveze nakon izlaska iz rijalitija “Parovi”, a nakon svakodnevnih snimanja, slikanja i gostovanja, rešila je da nekoliko sati posveti ulepšavanju i otišla na iscrtavanje obrva.

natasa savija tetoviranje

Naime, Nataša važi za jednu od najlepših devojaka na našoj javnoj sceni, a kako bi zadržala tu titulu, ona stalno radi na svom izgledu.

Novosadska lepotica već je imala nekoliko estetskih korekcija na svom licu i telu, a kako je iscrtavanje obrva trend koji traje već izvesno vreme, odlučila je da je to njen sledeći poduhvat. Na fotografijama se vidi proces iscrtavanja, a kakvi su rezultati, saznaćemo uskoro.

savija tetoviranje

Ovim povodom Nataša je uz fotografiju ostavila i poduži komentar na svom profilu na Instagramu:

Čitaj još  Nataša Bekvalac hvatala manekenku za guzu! (FOTO)

– I korigovala sam obrve japanskom metodom. Izgledaće prirodno, što uvek treba da je najbitnije kad se radi nešto… Devojke, radite na sebi, nemojte da vas je sramota i ne slušajte dušebrižnike koji to osuđuju, bilo da su silikoni u grudima, zadnjici, ustima… neka je i sve zajedno, samo dobro razmislite o svemu i nađite pravu meru. Ako ćete se osećati bolje, onda je to pravi potez. Najbitnije je da smo sebi lepe i da se super osećamo u svojoj koži, da PUCAMO od samopouzdanja! Onda će nas i muškarci voleti, pa i sa svim tim dodacima, ma koliki protivnici bili.

Uživo gledajte rijaliti HOTEL MALDIVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: www.FOLKOTEKA.org, Alo

Leave a Reply