Ne gledajte Happy TV, lazu i namesteju sve

Parovi: Nataša Šavija spavala i sa mužem Jelene Karleuše!

Starleta, koja se zabavljala sa Zoranom Tošićem i Ademom Ljaljićem, u igri asocijacije priznala da je spavala i s njihovim kolegom koji je u braku s pevačicom.

Nataša Šavija ne prestaje da šokira. Ona je posle otkrića da je bila natasa poznata kao ljubavnica fudbalera Zorana Tošića, koga je zbog te afere ostavila žena Dijana, i da se zabavljala sa Ademom Ljajićem, priznala da je imala aferu i s Duškom Tošićem, suprugom Jelene Karleuše.

Ovu tajnu možda bi i dalje čuvala, ali se izlanula u igri asocijacije, koja je bila zadata učesnicima rijalitija „Parovi“.

Naime, Tijani Ajfon je postavljeno pitanje da li je Duško Tošić fudbaler, na šta je ona kao iz topa odgovorila da jeste. Starleta iz Popinaca je ubrzo upitala Šaviju da li je i s njim bila, a ona je dala potvrdan odgovor. Kad je shvatila šta je rekla, uhvatila se za glavu. O njenoj aferi s Karleušinim mužem više nije želela da priča.

Mi smo pozvali Duška Tošića, koji je i pored Šavijinog priznanja demantovao da poznaje novosadsku starletu.

– Ne znam ko je ta osoba. Pozdrav – kratko je poručio Tošić.

jelena i dusko tosic

Za razliku od njega, Jelena Karleuša je bila drska i nevaspitana. Naša molba da prokomentariše Šavijinu tvrdnju da je bila s njenim mužem toliko ju je iznervirala da je novinarki poslala uvredljivu poruku u kojoj joj pominje i članove njene najuže porodice.

Čitaj još  Ana Nikolić: Brak je svima postao nebitan, ali ne i meni!

Šavija za seks uzima 200 €!

Aleksandar Arsenijević, androgeni model, tvrdi da odlično poznaje Natašu Šaviju i da ona nije ni pevačica ni model, već prostitutka.

– Nataša je ušla u „Parove“ kako bi podigla cenu za još 50 evra, sada radi za 200 evra. Bila je s dosta fudbalera, koji su se naplaćali njenih seksualnih usluga. Radila je za jednog makroa koji je nedavno bio uhapšen. Znam dosta o njoj, pre nego što je ušla u rijaliti bili smo u jednom klubu u istom separeu jer imamo zajedničke prijatelje – tvrdi Aleksandar.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Kurir

2 comments

Leave a Reply