natasa u parovima

Parovi: Nataša bila trudna sa Tošićem pa abortirala!

Model i pevačica je otkrila da je ostala u drugom stanju sa reprezentativcem ali da je to sve završeno.

Manekenka Nataša Šavija, učesnica Parova, otkrila je nove detalje veze sa fudbalerom reprezentacije Zoranom Tošićem Bambijem. Pored toga što je priznala da je ona kriva što se razveo, Nataša je ispričala i da je zatrudnela sa Bambijem.

– Tošić i ja smo se viđali na tim putovanjima, išli smo zajedno u Marbelju i Moskvu. Vezu smo većim delom održavali putem telefona. Dolazio je i u Novi Sad kod mene. Veza je trajala šest meseci i nikada nismo imali problema da izlazimo u javnost zajedno. Uvek kada bi se desilo da izađemo u grad bili smo u velikom društvu tako da niko nije mogao da skonta da smo zajedno. Bilo mi je lepo s njim, jedino se nismo tako često viđali – ispričala je Nataša i priznala da je sa njim ostala u drugom stanju.

– Jednom. Ali sve je završeno – rekla je Šavija, aludirajući na to da je abortirala.

savija o tosicu

Osim trudnoće, Nataša ističe da roditelje nikada nije upoznala sa Zoranom jer su znali da je oženjen.

– Sva putovanja je on finansirao, kada je trebalo da putujem, ja sam roditeljima govorila da idem sa dečkom, ali ga zbog žene nisam nikada upoznala. Smetalo mi je što je oženjen, ali tada se desila ta hemija, nisam mogla ništa da promenim. Mi smo morali da prekinemo vezu onog trenutka kada je ona podnela zahtev za razvod. Sigurno je nešto saznala pa je odlučila da se rastave – ispričala je Nataša.

Čitaj još  Parovi: Dalila Moreno potpuno odlepila (VIDEO)

Zoran se nije javljao na telefone kako bi potvrdio priču.

Uživo gledajte rijaliti PAROVI na sajtu IDI-U.pm

izvor: Alo

Leave a Reply