Ne gledajte HAPPY TV

Parovi: Nastao totalni haos među ženama!

Dok je Miljana imala poruku za Mirinu porodicu, Maca je imala direktno za nju i njenu karijeru. Pokušala je da uporedi njihove karijere.

Tokom večerašnjeg uključenja uživo u vilu Parova, produkcija je ukućanima pustila prilog gde Maca Diskrecija i Miljana Kulić ogovaraju Miru Škorić. Kada je pevačica to videla, počela je da se dere i da ih vređa.

– Slušaj klošarko, neću da ustajem jer nisi vredna. Da bi nešto ova televizija naplatila što je učinila za tebe, možeš odmah da kreneš ispod mosta i po tim jahtama da nađeš makroa i da radiš to što radiš. Ovo je maska sve jer ti ne pevaš, ti mučeš – rekla je Mira za Macu dok je za Miljanu imala samo nekoliko reči.

– Za Miljanu ne znam šta da kažem stvarno, stvarno jedno veliko saučešće.

Naravno, Miljana nije ostala dužna pa je dodala:

– Saučešće i tvojima! Tvojim roditeljima.

Dok je Miljana imala poruku za Mirinu porodicu, Maca je imala direktno za nju i njenu karijeru. Pokušala je da uporedi njihove karijere.

– Ja bih volela da pozdravim svoje mačiće i zahvalim se na svim glasovima koje su slali za mene. Volim vas puno! A za Miru mogu samo da kažem… Lutko, kad budeš imala milion pregleda za dan, javi se. Kad se toliko razume u pevanje ne znam zašto me napada, zašto ne priđe da mi pomogne.

Njene reči još više su izrevoltirale Škorićevu te je ustala, prišla Maci i Miljani i počela da se dere na njih.

Čitaj još  Parovi: Bivša učesnica žestoko prozvala Cucu!

– Jesam li ti prišla kao čovek prvi dan jer sam videla da si neraspoložena? Ustani, klošarko, ustani kad ti pričam… Šta si napravila u lajvu, šta – drala se pevačica.

– Miro, ako se ja svađam sa nekim, nemoj ti da se mešaš – branila se Maca ali Mira nije mogla da prestane sa svađom te je počela i da preti.

– Sad sam ti ustala i veruj mi ako dođe do toga da ti još jednom ustanem neće ti biti dobro. Ne trepći mi očima i ne pozdravljaj svoje mačiće jer svi dobro znamo ko su oni. Znamo, to su oni koji čekaju da izađeš da bi ti naplatili – zaključila je Mira i okrenula se da sedne, vidno uznemirena.

Uživo gledajte PAROVE na sajtu FARMA6.ORG

izvor: EPK

2 comments

Leave a Reply