Parovi: Napaljena Maca juri poznatog pevača

Diskrecija stalno zivka Lazića pod izgovorom da hoće duet s njim. Nataša je fudbaleru rasturila brak, a sad želi da mu uništi i vezu.

Kad starlete nešto naume, ne prihvataju ne! Maca Diskrecija i Nataša Šavija okomile su se na zauzete muškarce.

Kako saznaje dnevni list, prva progoni oženjenog Darka Lazića, a druga Zorana Tošića Bambija, koji se zbog nje razveo, ali je u međuvremenu našao drugu devojku, s kojom planira brak!

Otkad je napustila „Parove“, Diskrecija se više ne trudi da bude diskretna. Maca je bacila udicu na trenutno najtraženijeg mladog pevača, koji je oženjen koleginicom Anom Sević. Da li zbog kuloarskih priča da im brak puca ili zbog njegovog dubokog džepa, starleta je bacila udicu na Lazića! Svakodnevno ga zove i šalje mu poruke tražeći sastanak s njim.

Tim povodom pozvali smo Macu, a ona se pravila blesava tvrdeći da Darka zivka da bi s njim snimila duet.

– Moji mačići znaju da mi je najvažnije da ubodem hit. A Darko tako dobro peva da sam sigurna da ćemo se veoma dobro slagati kad ukrstimo jezike, to jest glasove – rekla je Diskrecija smejući se grohotom.
S druge strane, Šavija bi ponovo da se uvuče u krevet Bambija Tošića. Na sve načine želi da opet zavede fudbalera, s kojim je bila pre nekoliko godina i za kog je svima pričala da je najbolji ljubavnik među sportistima, a da se ne lažemo, imala ih je podosta.

Čitaj još  Farma: Rade priznao sa kojom farmerkom bi želeo seks!

– Zoran je najbolji u krevetu. Nisam imala problem s njegovom ženom, ali sam čula da je na društvenim mrežama objavila naše fotografije. Nisam ni slutila da je znala da smo Zoran i ja zajedno – rekla je Šavija.

Međutim, Bambi se u međuvremenu totalno ohladio od nje. Nakon turbulentnog razvoda od Dijane, s kojom ima dve ćerke, započeo je vezu s manekenkom Jovanom Gajić, s kojom planira porodicu. Kako saznajemo, Tošić je preko zajedničke prijateljice poručio Šaviji da ga više ne smara jer s njom nikad više neće imati ama baš ništa!

izvor: EPK

Facebook komentari

Leave a Reply