tijana i gastoz selfi

Parovi: Najšokantnija Gastozova priča (VIDEO)

“Tijana je nešto najgluplje što mi se u životu desilo. Sela pored mene i rekla “ovo je moj novi dečko””, ispričao je Gastoz.

Nenad Marinković Gastoz otkrio je da je tokom rijalitija Parovi imao seks sa četiri devojke, a onda u detalje objasnio kako je bilo sa Macom Diskrecijom i Tijanom Ajfon, a šta se desilo sa Natašom Šavijom i Jelenom Krunić.

Prvo je ispričao kakav je odnos imao sa Macom Diskrecijom.

– Kad sam ušao pitao sam se ko je ova riba koju svi izbegavaju. Meni je čak bila simpatična. Spopao sam je prvo veče, ali je rekla kao neće zato što je prvo veče. Sutradan legli u krevet mrtvi pijani, ja je jebao i zaspao. Kad smo bili u WC-u predložio sam joj da svršim u usta da niko ne bi skontao, a ona mi odgovorila: “To možeš tvojoj Ružici”. Tad sam video neku zlobu u njenim očima – rekao je Gastoz a zatim nastavio:
– Tijana je nešto najgluplje što mi se u životu desilo. Sela pored mene i rekla “ovo je moj novi dečko”. Kasnije legli, skinuli bubice, ja se pokrio preko glave i hteo da je približim sebi da je nešto pitam, a ona mene poljubi. Posle je izvedem ovde na večeru, ona se napila ko ćurka. Kad je trebalo da se kresnemo, nisam mogao da uđem. I ništa, ja odustao i rekao joj: “puši, šta da ti radim”. Posle smo imali seks nekoliko puta, ali sam prekinuo kad me je ogovarala kod Vuka Moba – objasnio je Nenad.

Čitaj još  Starinski kompot ekšijaš (hošaf) VIDEO RECEPT sa objašnjenjem

– Posle je ušla Šavija, odmah sam joj rekao da spava kod mene. Tad se malo uplašila. Posle jedne pijanke sam legao kod nje u krevet i uspeo da je poljubim, posle je bila jebana nekoliko puta – rekao je Gastoz i dodao da sa Jelenom Krunić nije imao seks, ali da bi mu verovatno popušila da nije Zorica lupala na vrata.

Poslušajte šta je Gastoz ispričao:

Uživo gledajte rijaliti FARMA OVDE

izvor: www.FOLKOTEKA.org, EPK

2 comments

Leave a Reply